Application Development and Automation Discussions
Join the discussions or start your own on all things application development, including tools and APIs, programming models, and keeping your skills sharp.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Read only

clarify my doubts

Former Member
0 Likes
368

1)what is the button to change the variant in alv?

2) what is ment by filteration in alv?how to doit?

3)what r the text elements in scripts?

4)can u send the results from report to sap memory?

5)can u save internal table in sap memory from abap memory?

6) what is the diff b/e function module alv and oop alv.

7)how to send the form to mail?

8)how to field properties are set with **** as a password in module pool?.

9)can u add a new view to the existing view?

10)with out doing any action how to go another screen ,means when ever control comes to that particular field this action has to be done?

11)how to get the pop up screen ?the first screen as display buttion ,if we press that button then popup screen has to come with same information?

12)can u create internal table dynamically ?how?

13)what r the main events that r used in alv?

14)how to send smartform result though mail?

1)what is the button to change the variant in alv?

2) what is ment by filteration in alv?how to doit?

3)what r the text elements in scripts?

4)can u send the results from report to sap memory?

5)can u save internal table in sap memory from abap memory?

6) what is the diff b/e function module alv and oop alv.

7)how to send the form to mail?

8)how to field properties are set with **** as a password in module pool?.

9)can u add a new view to the existing view?

10)with out doing any action how to go another screen ,means when ever control comes to that particular field this action has to be done?

11)how to get the pop up screen ?the first screen as display buttion ,if we press that button then popup screen has to come with same information?

12)can u create internal table dynamically ?how?

13)what r the main events that r used in alv?

14)how to send smartform result though mail?

1 REPLY 1
Read only

Former Member
0 Likes
337

1)what is the button to change the variant in alv?

2) what is ment by filteration in alv?how to doit?

ans) filteration means to change the selection screen input ranges dynamically according to our view with out writing the code again and again...by using the sefileter button.

3)what r the text elements in scripts?

ans) text elements are used to display the information on the windows...

4)can u send the results from report to sap memory?

5)can u save internal table in sap memory from abap memory?

ans) we can't directly save it...but first we have to get into abap program and then we can save it in to sap memory

6) what is the diff b/e function module alv and oop alv.

ans) in the function module alv we can have predefined types available, where as oops alv we will use classes.

7)how to send the form to mail?

8)how to field properties are set with **** as a password in module pool?.

ans)in the field attributes section we have an option available

9)can u add a new view to the existing view?

ans) i don't think u will do

10)with out doing any action how to go another screen ,means when ever control comes to that particular field this action has to be done?

ans) by call the screen at perticular field

11)how to get the pop up screen ?the first screen as display buttion ,if we press that button then popup screen has to come with same information?

ans) in the alv we have popup_to_select function module, or we can create screen as popup attribute with some number then call that screen where ever u want.

12)can u create internal table dynamically ?how?

ans) yes we can create, but right now i don't remember it

13)what r the main events that r used in alv?

ans)top-of-page, user-command

14)how to send smartform result though mail?

ans)in the smartform we have options like print in XSF format....that is for web printing.. that format we can send it in mail is possible.

Regards

ramnv