Devtoberfest Discussions
Join in the conversations with your fellow participants, on anything and everything to do with Devtoberfest!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem In Devtoberfest Game Board

SowmyaSurekha
Explorer
3,028

Hi @thomas_jung ,

I am getting an error in Points Leader board ,

Please give a clarity on this 

DF.PNG

 

Thank You,

Sowmya Surekha.

 

 

 

13 REPLIES 13

raskolnico
Explorer
0 Kudos
3,015

i have the same problem.

Bartho
Participant
0 Kudos
3,013

Did you guys join this group here already?

Bartho_0-1665154476332.png

 

Bartho
Participant
0 Kudos
3,012

There is a join button on the left: 

Bartho_0-1665154599993.png

 

raskolnico
Explorer
0 Kudos
3,009

I've already joined a few days ago.

 

raskolnico_1-1665154801107.png

 

2,881

@raskolnico - Your registration is processed and your gameboard loads now.

thomas_jung
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos
2,996

What is the Community ID that you are using on the Gameboard?

0 Kudos
2,983

raskolnico

thomas_jung
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos
2,970

@SowmyaSurekha - report shows you just joined the group 11 hours ago.  It does take a business day for new users to be picked up, validated and then loaded (badge applied).  You should see your badge assignment and then the gameboard working in next business day run. But don't worry any other points you accumulate before then will still be counted. We look at all activity completions retroactively.

0 Kudos
2,951

Hi Thomas, I am facing the same problem but I joined devtoberfest a few days ago. Community ID : raskolnico

kachiever
Participant
0 Kudos
2,918

I have the same problem, ID : kachiever 

0 Kudos
2,910

@kachiever - when did you join the Devtoberfest group? It does take at least 1 business day before your registration is loaded and badge assigned. 

0 Kudos
2,881

@kachiever  - Your registration badge is assigned and your gameboard loads fine now.

thomas_jung
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos
2,881

@SowmyaSurekha - badge is assigned and your gameboard loads fine now