cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

when tried to access R/3 from EP gives error

Former Member
0 Kudos

when tried to access R/3 from EP gives internal error on browser screen

Error message : An internal error occurred. Please try again later

how to rectify the error.

Regards,

OM

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

p330068
Active Contributor
0 Kudos

Hi OmSai1,

Have you configured the SSO between R3 System, If not then you need create System Landscape for connecting to R3 system in Portal.

Please have a look at

[User Mapping with User ID and Password|http://www.sdn.sap.com/irj/scn/go/portal/prtroot/docs/library/uuid/f06a6851-f1d1-2c10-97b0-a572713ba74c?QuickLink=index&overridelayout=true]

[Connecting SAP systems to Enterprise portal with SSO|http://www.sdn.sap.com/irj/scn/weblogs?blog=/pub/wlg/2370] [original link is broken];

Hope it will helps

Regards

Arun

Former Member
0 Kudos

Hi ,

Please perform system connection test for the tecnical system you have created in portal.

http://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/EP/HowtoCreateSystemObjectinthePortalforConnectingtoSAPbackend+System

Also check if you have missed anything

http://www.sdn.sap.com/irj/scn/go/portal/prtroot/docs/library/uuid/b0087569-8ea3-2c10-20bb-c799dc258...

Regards,

Samdip

Former Member
0 Kudos

closed

Former Member
0 Kudos

Hi Sai,

First do the SSO test.

http://wiki.sdn.sap.com/wiki/display/EP/HowdoItestSSO

Also, check the properties of the system object and test the system object and post the results here.

Cheers!

Sandeep Tudumu

Former Member
0 Kudos

Hi ,

Can you try connecting to a different R/3 system . Check if that is working fine .

If not , then there could be an issue with the bowser or Portal settings .

If it is working fine , then probably you can check with your Basis team and reconfirm the SSO settings .

Regards

Mayank

Former Member
0 Kudos

hi,

try in different browser. how you r accessing r3 system from portal?

Regards,

Koti Reddy