cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

WebEx Connectivity Problems

Former Member
0 Kudos

Hi all,

We have correctly configured Webex Connectivity here in our site. It is pointing to the sapportalseval.webex.com micro site. However, when trying to launch it from CLP, it gives an unexpected error like this:

"An unknown error occurred when processing your request. Try again later, or contact your system administrator."

Does anyone know the reason of this? As you can see, the message it gives is not very helpful...

Thanks in advance!

Thiago Souza

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi everyone,

I have some more input on this. I have installed the Webex Business Package which came with two iViews to start online meetings. one of the iViews (Web Meetings) works perfectly, except for a problem: When i open it, it gives me three links (Impromptu meeting, join and schedule). Those links are all pointing to my microsite (sapportalseval.webex.com), but the link it assembles has duplicated http:// (it goes like "http://http://sapportalseval...") even though the System configuration doesn't include any http://, therefore giving a Page Not Found error. if i manually remove the duplicate and paste the link on the address bar, the meeting is successfully started, meaning it used the System i confgured and also recognized my user mapping for it.

Do you know why does it duplicate http://? Maybe it is the cause of the problem when launching CLP stated above...

Thanks!

Thiago