cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

user authorisation problem in SAPGUI for HTML.

Former Member
0 Kudos
71

Hi

I had conected to production server and created Transactional Iview with SAPGUI for WINDOWS and running it successfully.

My aim is to make use of SAPGUI for HTML in the place of SAPGUI for WINDOWS.

So i had activated ITS services successfully and the URL is working fine.As i am using integrated ITS i checked with the fallowing URL.

http://server:port/sap/bc/gui/sap/its/webgui

It had shown the screen of SAP WEB Application Server with portal SID and asking for credentials. after proving the credentials its showing SAP screen successfully.

Now i had changed SAPGUI for HTML in transactional IVew and getting the same screen succesfully. as it ask for SAP user Id pwd. i had entered the same credentials wat i had entred earlier during the test. Now its showing an error like

<b>Client, name, or password is not correct; log on again</b> .

what could be the problem ? Please guide me .

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Pratap,

Was the SSO workign fine when you were on SAP GUI for Windows?

If so, then maybe you are'nt using the Fully Qualified domain name to use the portal.

Make sure you do that and also make sure you specify the FQDN of your ERP server in the Portal system properties.

Hope this helped.

Former Member
0 Kudos

Hi Prem,

Yes SSO i sworking fine with wingui.

wat is FQDN? You mean MY production server name. ?