cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Trouble with Windows 7

Former Member
0 Kudos

We use business management software from EFI, which includes a "UserReports.exe" they built to launch Crystal reports with command line scripts from within their software. I, as the IT guy working with the end users, create the reports and everything has worked fine until we got a few Windows 7 machines. Now the Windows 7 users aren't seeing a "Printer..." button from within the printer setup window of the UserReports.exe viewer. They tried sending us a new UserReports.exe file, but it didn't work at all. I know the button issue is nothing you can help me with, but if you could confirm that, I'd really appreciate it. The main reason I am writing is because some people have suggested it might not be working because my Crystal developer software needs updated. I have Crystal XI and Crystal 2008. If the reports worked fine on XP machines, Windows 7 should be no different, right? Is anything I can do, any client-side runtime updates for the Windows 7 machines, anything at all I can do to rule out trouble on my end?

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Thanks for the info.

0 Kudos

Hi Ben,

Unfortunately you'll have to ask the makers of that software to debug this issue. We don't have it so it would only be guesses as to the cause.

This MS Kbase article may help, it's for WEB app but may be for Windows 7 also, I have the same problem in my test app, only System Printers return, no User Printers work. But my Windows 7 at home doesn't have this problem...:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;184291

Also, CR XI R2 SP 6 and CR 2008 SP 2 added Windows 7 support, if they are using runtime older than that they have to update their product.

Don

Edited by: Don Williams on Oct 20, 2011 1:11 PM