cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

TMS - request import problem

Former Member
0 Kudos
591

Dear Firends,

Transport Request Imported. Not Properly. truck symbol is found. i am refreshing again and again but still same truck symbol found.

I seen Message From TMS Viewer

Function Module - Message

TMS_WBO_READ_REQUEST - READ_DOCU_FAILED - DEV Server 000 client

TMS_TP_IMPORT - CREATE_ENQUEUE_FAILED - PRD Server

then IMPORT MONITOR

target client = Source Client

max. return Code 7006 - Signal received.

tp terminated on signal SHUTDOWN from OS.

I was Check Background processing in Client 000 and user DDIC in RDDIMPDP standard report.

after i got same error.

I am checking RFC connection in Both PRD and DEV Server.

ABAP and TCP/IP Connections

then i am checking SM59 RFC Connection test is ok.

TMSADM*DEV.Domain Connection is OK

TMSADM*PRD.Domain Connection is ok

TMSSUP*DEV.Domain connection is ok

TMSSUP*PRD.Domain connection is ok

SAPOCS Connection get error

SDCC_OSS connection get error

what can i do

Regards

kesav

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

former_member603052
Contributor
0 Kudos

Hi Keshav,

Can you post the latest logfile in /usr/sap/trans/log/slog...<SID> to which the logs are written last.

Regards,

Kalyan

Former Member
0 Kudos

Hello Keshav,

SAPOCS and SDCC_OSS are of no use wuth respect to TMS

Please post your slog file ,that will help know what the issue is

did you try restarting the transport

Rohit

Former Member
0 Kudos

Hi Rohit,

i have plan to reconfigure the TMS configuration. what about this idea. give good suggession to me

then set Background job RDDIMPDP in user DDIC for 5 mins once run. that is ok or try to set hours once

regards

kesav

Former Member
0 Kudos

Hello Keshav,

RDDIMPDP is scheduled automatically by the system when you activate TMS.

sometimes issues appears when this job doesnt run,it gets stuck.

Now your plan to reconfigure TMS is not good at all,if your existing TMS config was working before this transport,then there has to be some issue with it which needs to be looked rather than going for TMS config.

Also stop the transport that is going on and then again start it.

your slog file will give you more information where the error is occuring

Rohit