cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Strange Problem in File Archiving - Sender FTP Adapter

former_member185846
Active Participant
0 Kudos
76

Hi,

The scenario is file to IDOc. XI has to read the input file from client FTP server and archive it to XI local file server.

File is archived properly without FCC (for xml files). But with FCC, the sender FTP adapter is archiving empty files (0 kb files) not the original file with data.

I've checked SXMB_MONI, even there I can see the file data and the IDoc is getting posted with proper data. But, the archived file is empty. Not sure about the problem.

Please suggest. Thanks in advance.

Regards,

Joe.

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

former_member185846
Active Participant
0 Kudos

Hi,

Thanks for your prompt replies. The issue is resolved after applying a new patch provided by SAP.

Regards,

Joe.

mani_sreedharala
Active Participant
0 Kudos

Hello Joe,

Could you please share the OSS note information or the Support pack details which you have applied in your landscape to solve the above mentioned issue.

Thanks and Regards,

Mani

Former Member
0 Kudos

Joe,

This is not the root-cause analysis of your issue though, this could be a work around.

Try this:

Use OS command before message processing.

Try a copy file command to put a file copy into the archive directory and check if the file is empty.

Pls let me know the result.

former_member185846
Active Participant
0 Kudos

Hi,

I've already tried archiving the file to the FTP server itself, it's working fine (even with FCC). But, when I try to archive it to the XI server (read from FTP and archive at XI server), it's writing empty file to the XI archive directory. I'm using PI 7.0 SP 14. My sender FTP adapter dtls follow

Data Connection: Passive

Timeout Secs: 500

Connect Mode: Permanently

Transfer Mode: text and binary tried both

File type: text and binary tried both..

Looking out for a solution.

Thanks,

Joe.

Edited by: Joe on Jun 19, 2008 8:07 AM

Edited by: Joe on Jun 19, 2008 8:08 AM

Former Member
0 Kudos

well...one of the reasons we had seen for generation of empty files ( 0 bytes) was that the XI file system was full. check defaulttrace to get a hint on this.

i know its weird but it happens

Former Member
0 Kudos

can u please list down the paramters in exact order you are providing to Communication channel for Content Conversion, coz It seems that content conversion paramters are not being rightly passed,, and which SP version u r using.

former_member185846
Active Participant
0 Kudos

Hi,

I think I've clearly mentioned that the IDoc is getting posted properly. So that means no error in content conversion??

Rgds,

Joe.

Former Member
0 Kudos

Hi,

I think the file is already picked you haven't use the delete option of picking up in Adapter configuration parameter. Change the content in file and check in doc new values are

populated or not.

Thanks,

RamuV

former_member185846
Active Participant
0 Kudos

Hi,

The mode is archive, not delete. And the problem is, the archived file is empty (file deleted from FTP source dir), but the input file is not empty.

Thanks,

Joe.

Edited by: Joe on Jun 19, 2008 6:03 AM

Former Member
0 Kudos

Hi Joe,

The Issue is with File Content Conversion only.

With love,

Neena