cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SLD and NWA

Former Member
0 Kudos

Hi,

I have configured SLD. I am able to see both ABAP and Java systems in the SLD,

In visual admin tool I have all SLD applications running,

But now when I start NWA it gives me a message saying that SLD Server is not started.

Can anyone please guide me how to overcome this issue.

Thanks in advance,

CD

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi CD,

Try this.. go to http://<your host>:<your port>/sld and login with user having admin authorizations..

click on administration -> then click on start server button, this should start SLD..

If that does not work, Verify whether you have followed these steps are not..

https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/wiki?path=/display/ep/configure%2bsld%2bfor%2bjco%2band%2bcreation%2...

. Consider reward points if helpful.

Regards,

Uday.

Former Member
0 Kudos

SLD server is already in start mode.

I can send data from NW visual admin.

Both Java and ABAP systems are visible in SLD.

It is just that when I start NWA it says that SLD server is not started.

Former Member
0 Kudos

Hi,

Go to Visual Administrator -> Services -> SLD Data Supplier. Check ur SLD setup with the "TEST Connection" button. Make sure that the test is successfull. Or else make sure that you have entered proper parameters such as host name , pot no. , userid. password etc.

Hope that helps.

Regards

Deb

Former Member
0 Kudos

Even the test connection Visual Admin is working and all the SLD applications are also up and running

Former Member
0 Kudos

goto visula admin

server-> services->sld data supplier

choose tab CIM Client Generation

Settings tab page, and activate the following entries in the list:

. sap.com/tclmwebadminmainframewd/webdynpro/public/lib/app.jar

• sap.com/tclmwebadminsldwd/webdynpro/public/lib/app.jar

Samrat