cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Scheduler Task

Former Member
0 Kudos
34

Hello All,

I had followed this [Blog|https://www.sdn.sap.com/irj/sdn/weblogs?blog=/pub/wlg/1515] [original link is broken];_ for creating scheduler task for NewsLetter updating the contents dynamically day-by-day.

Here in this blog, Prakash singh used the external link as his source(yahoofeed) and displayed the destination in KM File.For me i have used KM Document as a Source file and destination is also KM document file.

I did some changes in code like system date as the destination file so if it is Feb06_2008 means it ll so like that..frequently it ll change according to the system date.

Date dt=new Date();

SimpleDateFormat sdf1=new SimpleDateFormat("MMMdd_yyyy");

str = sdf1.format(dt);

str1=str + ".html";

System.out.println(str1);

and added str1 in create resource in KM content,

aCollection.createResource("documents/"+ str1,null,aContent);

I don know whether this thing is correct or not.

But here what is my problem is the scheduler task successfully created and i had given the time period and also the CM system.In monitoring ,the file was running,but not showing the destination file in KM after that time period what i specified.

Answers ll be rewarded

Regards,

Art

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

Former Member
0 Kudos

Hi.

Did you solve your problem? I have the samme problem.

Plz any help.

Reza

Former Member
0 Kudos

If I understand you correct the problem is that you don't see System.out.println output while monitoring the log?

Try specifying System.err instead of the System.out stream

THNguyen
Participant
0 Kudos

Hello,

Your scheduler task probably is not "running". Make sure that you provide a constructor.

If I use the example in blog, then it should look like the following:

public class extract implements ISchedulerTask {

public extract() {

super();

}

public void run( String id, Properties properties ) {

...

}

}

Hope this helps.

Regards,

The-Hung Nguyen

Former Member
0 Kudos

Hi

did you restart the server after deploying component?

Just try to restart the server and check it

Gopal