cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP Fiori application is not starting after deploying to Cloud Foundry

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

Hello Experts,

I have developed a Fiori application as MTA, it was working fine when I checked it locally in SAP BAS but when I deployed it to Cloud Foundry I am getting error "Internal Server Error" please check below screenshots and let me know what is wrong?

-Regards,

Rauf

mariusobert
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos

Can you please attach the logs of the approuter? Especially the log message that gets printed when you trigger the request that gets the 500 response.

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

Hi mariusobert
Can you please attach the logs of the approuter? Especially the log message that gets printed when you trigger the request that gets the 500 response.

-Regards,

Rauf

Ivan-Mirisola
Product and Topic Expert
Product and Topic Expert

Hi rauf.shaikh,

You can download the logs for the approuter via CF CLI command below:

cf logs <approuter_module_name> --recent<br>

Please share it here so we can better help you.
Repeating what colleagues have said or posted on your question doesn't really help at all.

Best regards,
Ivan

rauf_shaikh
Active Participant

Hi ivan.mirisola ,

Thanks I figured out that logging,
With the help of logging I figured that xs.app.json was having two routes which were causing problems which I delete, then app started loading.

-Regards

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

Hi All,

With the help of logging I figured that xs.app.json was having two routes with destination "ui5" which were causing problems which I delete, then app started loading.

-Regards,

Rauf

Answers (0)