cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP Cloud Platform Trail Giving Issues

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

Hi All,

I was using SAP HANA Cloud Trail account for using HANA WebIDE and HANA Cloud Connector etc.

But when I am checking now I am facing issues with HANA Cloud Platform as I am getting a blank page without any options and when options come I dont get any menu like I am unable to add destinations in connection menu etc.

WebIDE is working but HANA Cloud Platform is giving issue.

Please check attached image for reference.

-Regards,

Rauf

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

Hi Marius,

There is seems to be some issue with SAPUI5 Library even demokit is giving same error and blank page is being shown.

But when change the version on demokit to 1.56.7 from current 1.73.0 it works.

-Regards

Rauf

mariusobert
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos

Hi Rauf,

that's very strange. I just tested it and it still works for me. Do you see the same behavior in other browsers? If it shows up there, I'd recommend to clear the cache and to try it again.

rauf_shaikh
Active Participant
0 Kudos

HI Marius Obert,

I am getting errors in google chrome console but it is working in Microsoft Edge.Can you please check?

-Regards

mariusobert
Developer Advocate
Developer Advocate
0 Kudos

It is working for me (and I assume for most other users as well). Can you try to clear the cache, update the browser and/or use incognito mode?