cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Reg:Workflow event

former_member197425
Active Participant
0 Kudos

Dear all,

Can anyone help me out of this issue.I created a work flow which on creation of Project it should trigger a mail in Development server .So i used the event CREATION of BUS2001 and i activated event linkages every thing .So when ever I create a project the event CREATION should trigger but instead of event getting triggered the "WORK FLOW STARTED" block is getting triggered and work flow is in READY state only.

The same behavior of Event triggering i observed in even QUALITY server too and i checked for some other

work flows even for them also instead of event getting triggered the WORK FLOW STARTED block is getting triggered and Workflows are in READY mode but in Production server these Workflows are working fine.

So how can i make the event to trigger instead of Workflow Starting block in DEV ???

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

bpawanchand
Active Contributor
0 Kudos

I think it is the problem the Automatic Workflow Customizing(SWU3) try to check whether the BBackground user WF-BATCH is configured or not, or it might be because the WF-BATCH user might be locked try to unlock the user . from SU01 Txn.

Answers (1)

Answers (1)

surjith_kumar
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

It Seems, the workflow settings affected. This will happen if you Take client copy from PRD or Restarted the Dev & QA System or if the system crash occured. Test the workflow using the T.code SWUE and SWUS check it working fine or not, If not working check the SWU3 Configuration is fine or not as mentioned in the above reply.

Regards,

Surjith