cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

R/3->ORACLE Couldn't retrieve outbound binding for the given P/S/A values

Former Member
0 Kudos
54

Hi Gurus!!

I have a scenario the following scenario ABAP Proxy->XI->JDBC.

When I run the ABAP Proxy, I get the following error:

com.sap.aii.af.ra.ms.api.ConfigException: ConfigException in XI protocol handler. Failed to determine a receiver agreement for the given message. Root cause: com.sap.aii.af.service.cpa.impl.exception.CPALookupException: Couldn't retrieve outbound binding for the given P/S/A values: FP=;TP=;FS=BS_DES200;TS=BS_BBDD_DES;AN=MI_Datos_Maestros_In;ANS=http://mycompany.es/hr/DatosMaestros;

If anybody know the possible solution, I will be very greatful.

Thanks and regards,

Manuel Míguez.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Manuel

I think the problem lies in your recevier agreement. please check the agreement in your scenario and message interface if this has rightly assgined and used.

Also if your doing any changes and activating it then look if the CPA cache is upto date.

Regards

Sai Ganesh

Answers (2)

Answers (2)

prateek
Active Contributor
0 Kudos

Just to add, perform CPACache refresh with PIDIRUSER or any user with similar roles.

Regards,

Prateek

Former Member
0 Kudos

Hi All,

Sarvesh, Prateek.

I have tried to run the CPA Cache, but I get this error:

Connection to system REPOSITORY using application REPOSITORY lost. Detailed information: Error accessing "http://ues90022:8020/rep/query/int?container=any" with user "PIDIRUSER". Response code is 401, response message is "Unauthorized"

If I run "http://ues90022:8020/rep/query/int?container=any" with the user PIDIRUSER, I get result OK.

I have changed the password of the user PIDIRUSER on SU01 and on the ExchangeProfile. Must I change the password on the Visual Administrator too? I have tried to change and I couldn't.

Thanks and regards,

Manuel Míguez.

prateek
Active Contributor
0 Kudos

Something is improper. The port in the url should not be 8020. It should be java port 5xxxx.

Password of standard users could be changed using SAP Note 721548.

Regards,

Prateek

Former Member
0 Kudos

I don't know if you can change the password in VA, but check if your SLD connection are working fine with transaction code "SLDCHECK".

Regards,

Sarvesh

Former Member
0 Kudos

Sorry Prateek,

The port I have tried to connect is 52000, I have pasted you another url which I have tested.

When I try the CPA Cache, the user PIDIRUSER is locked.

Edited by: Manuel Míguez on Jan 29, 2009 5:49 PM

Former Member
0 Kudos

Sarvesh,

The SLDCHECK runs OK.

At the moment, I don't have access to the Visual Administration.

I have seen something strange.

On the ExchangeProfile, on the Connection Tab, the user PILDUSER doesn't have password and if I set it, when I close the ExchangeProfile and enter again, the password is deleted.

Former Member
0 Kudos

> On the ExchangeProfile, on the Connection Tab, the user PILDUSER doesn't have password and if I set it, when I close the ExchangeProfile and enter again, the password is deleted.

This is not strange, actually if you are looking for astrick symbols (*) then it won't appear once you press the set button and exit. So whatever you have seen is Ok.

Regards,

Sarvesh

Former Member
0 Kudos

Thanks Sarvesh,

Then my problem must be an inconsistency with the PIDIRUSER password.

Now, I'm sure that has the same password on SU01 and on the Exchange Profile.

Former Member
0 Kudos

Sorry again Prateek,

The port PIDIRUSER is trying to access is 8020.

I have changed on the parameter "com.sap.aii.server.httpport.repository" for 52000 and tries to connect to 8020 again.

Former Member
0 Kudos

Hi,

Re check you configuration in Integration Directory. But the problem seems to be a CPA cache.

Refresh the CPA cache with given url and then try again.

http://<server name>:<HTTP Port>/CPACache/refresh?mode=full

Regards,

Sarvesh