cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem with master data deleted in D system and transported to Q system

Former Member
0 Kudos

Hi,

I have deleted one infoobject which was master data in Development system. Some other infoobjects were attribute for it. It is deleted well in D system with deleting all /BIC/P and /BIC/M tables, even they are not present in metadata repository of D system. Then I transported it to Q system. In Q it isnot showing me that infoobject but it is still showing me the /BIC/P and /BIC/M tables in SE11. I have checked meta data repository also in Q. Here the infoobject is present. Can anybody suggest something, to overcome this problem.

Thanks in advance.

Amol

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Hi,

Was everything packaged properly in the transport? If yes, are there any error / warning messages when the transport was imported? Do let us know.

Cheers,

Reetu

amol_jaiswal
Explorer
0 Kudos

Hi,

In D I am getting like following errors.

R3TRIOBJPG0R_BAS not found; object also deleted in target system.

R3TRRSDSPG0R_SISN_INC EXCEL not found; object also deleted in target system.

In Q's log I am getting these errors:

Start of the after-import method RS_IOBC_AFTER_IMPORT for object type(s) IOBC (Activation Mode)

InfoObject catalog PG0R_SISNET_KF activated

Error when checking the InfoObjectCatalog PG0R_SISN_CHAR

InfoObject PG0R_DDT1 is not available in active version

InfoObject PG0R_DDT2 is not available in active version

InfoObject PG0R_DDT3 is not available in active version

InfoObject PG0R_GPNM is not available in active version

InfoObject PG0R_GRPN is not available in active version

Check the InfoObject Catalog in the dialog

Thanks.

Amol

Former Member
0 Kudos

whether your transport is successful or it showed some errors/warnign messages.

amol_jaiswal
Explorer
0 Kudos

Hi,

Transport was failed. It showed some warning message in D. It was ended with return code 4.