cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Problem between DEV and QAS in SPDD and SPAU

Former Member
0 Kudos

Hello,

We adjusted the SPDD in the ACT_UPG and he SPAU in the post processing and everything was right.

When I try to install the QAS I gave the installer both transport but tells me this:

1 ETQ004 USER DECISIONS ABOUT PROCESS OF ADJUSTEMENTS

4 ETQ430 START reading "umodstat.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

3 ETQ433 END reading "umodstat.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

4 ETQ427 START deciding about "SPDD" in release "701"

4 ETQ500 INFO number of objects in repairs : "92"

4 ETQ501 INFO number of objects in transports: "82"

4 ETQ430 START reading "umodauto.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

4 ETQ431 "2" entries read

4 ETQ432 read: rc="2"

3 ETQ433 END reading "umodauto.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

3WETQ498 transport "XXXXXXX" found. It seems NOT(!) to be OK

that in SPDD

3 ETQ438 END writing entry to "umodauto.imp" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

4 ETQ454 user wants to check the transport result in "SPDD"

2 ETQ504 INFO upgrade will halt for "SPDD" in release "701"

3 ETQ429 END deciding about "SPDD" in release "701"

4 ETQ427 START deciding about "SPAU" in release "701"

4 ETQ500 INFO number of objects in repairs : "593"

4 ETQ501 INFO number of objects in transports: "495"

4 ETQ430 START reading "umodauto.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

4 ETQ431 "2" entries read

4 ETQ432 read: rc="2"

3 ETQ433 END reading "umodauto.lst" in directory "/usr/sap/trans/EHPI/abap/bin"

3WETQ498 transport "XXXXXXXXXX" found. It seems NOT(!) to be OK

that is on SPAU

The system before the migration, were both recreated from a PRD backup so it should be the same.

Please help me with this

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

tomas_black
Employee
Employee
0 Kudos

Hello Carlos,

this error is mostly related to the second run of an Upgrade (either to QA or PRD systems), when SPAU/SPDD already have a request assigned for them. Please check notes #68678 and #610311.

If this does not help, please list the content of phase PREP_INTEGRATION/ADJUSTPRP (as seen in the sapehpiconsole.log)

Best regards,

Tomas Black

Answers (1)

Answers (1)

sunny_pahuja2
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

As you can see in your logs number of objects that you did in SPDD in development is differ from what you have in quality.

As you said dev and QA both are copy of production. Then compare the status of additional object with Production for same time stamp of which backup was restored.

Also, check whether any object was changed after backup restoration in quality.

Thanks

Sunny