cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Personalization

Former Member
0 Kudos
39

Hi Experts

Please any one help me...

I am facing the problem ,when i click personalization tab in Left of Portal . In Personalization when we click usermapping

for SYSTEM -


> SAP R/3

USER -


> XXXX

PASSWORD -


> XXXX

clicking on save button , It gives following error ( could not verify the cerdentials supplied with the R/3 reference system . Check your cerdentials, If they are correct , make sure the desired system is available ) is there any one to retify my problem

Regards

Krishna

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

Former Member
0 Kudos

Please check the following :

1) The system is properly created and the system alias is assigned.

Note : Please try to use this system in an iview to check if the system parameters are properly set and that you are able to connect to the backend R3 system.

2) Portal user has permissions assigned to access the system at Portal Level.

3) Use the credentials of an existing backend R3 user.

Cheers,

Sunil

PS: Reward points for helpful answers.

Former Member
0 Kudos

Hi Sunil

Thanks for your response , issue is resloved

Regards

KRISHNA

Former Member
0 Kudos

Hi Krishna,

I think, the Error you are getting is due to permission issue. So goto the SAP R/3 system and check the permission for that particular system and also verify the username & password in the R/3 System which you have mapped in the personalization.

Regards,

Venkatesh. K

Former Member
0 Kudos

Hi Venkatesh

Very much thanks for your response. issue is resloved by not not creating a role in SAP R/3. Can i known your mail ID

Regards

KRISHNA

Former Member
0 Kudos

Hi Krishna,

My mail id is: kvee20980@yahoo.co.in

Regards,

Venkatesh. K.

/* Consider points and if your problem solved means close the thread */

former_member188632
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Well, you can have another way around!!,

Go to user administration --> User mapping, here look for your system, and give credentials.

By the way have you set alias for your system and done with all properties?

Regards,

Ameya

Former Member
0 Kudos

Hi Amey

Thanks for you response issue is resloved.

Regards

KRISHNA

former_member188632
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

thats nice your issue is resolved,please update the thread about how you resolved it so that other can get advantage of this.

Regards,

Ameya