cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Not able to schedule Webi and Crystal reports in Infoview

Former Member
0 Kudos

Hi All,

We are using Business Objects XI 3.1.

I am not able to schedule reports in Infoview irrespective of the report type.

The Webi report throws the error "Bad Request(Invalid URL)" when I hit on the Format Destination section.

The Crystal report without prompt hangs when I hit schedule button and the report with prompt throws the error "An error has occurred:Invalid postback or callback argument."

Recently we installed the Fixpack 1.2 for XI 3.1.

Thanks in Advance

Umesh

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Umesh,

Are you using .Net infoview or java infoview?

Is the issue is with single report or all the report?

Regards,

Shweta

Former Member
0 Kudos

Hi Swetha,

Thank you for replying

I have .Net Infoview.

This happens to all the reports.

Thanks and Regards,

Umesh

Former Member
0 Kudos

Hi Umesh!

Did you try the Java Infoview too? I have the same issue here when scheduling within R2, but only with .Net Infoview.

The prompt hangs with an Internet Explorer Error in .Net - Java is still okay.

ciao Hakan

Former Member
0 Kudos

Hi Kilic,

You mean to say re-install the Java version.

Also there is issue in IIS Server. It always encounters a problem and stops. I have to restart the IIS Server. How to deal with these issues? Very confused

Thanks and Regards,

Umesh Jadhav

Edited by: umesh jadhav on Mar 27, 2009 10:07 PM