cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

No data upload to BW. Available in CRM

Former Member
0 Kudos

Hi Guys,

I am facing one problem when i am upload data from CRM.

My CRM extractor is giving 9 records.

But BW is giving 0 records.

Source system has created properly.

Replication and activation also done properly.

Now also same problem.

Status:

Green Signal

No data available

Diagnosis

The data request was a full update.

In this case, the corresponding table in the source system does not

contain any data.

System response

Info IDoc received with status 8.

Procedure

Check the data basis in the source system.

Please give inputs........

Regards,

Vivek.V

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

Ashwin
Active Contributor
0 Kudos

Hi Vivek!

It must be a problem with authorizations in source system to the background user.

check these previous discussions

with regards

ashwin

Former Member
0 Kudos

Hi,Vivek:

First check if there are any entries in the table

CRMD_ORDER_INDEX.Only if there are entries in this table you can

extract records.

If this is not the case then,

It is possible that the user does not have sufficient

authorities for extraction of the relevant objects.

Additionally, please review and implement the following notes

615670

161570

150315

618953

If you are in the release 4.0 then

To do BW extraction with the user please see that the following

authorization object exists(display mode is enough):

CRM_ACT, CRM_OPP, CRM_LEAD, CRM_SAO, CRM_SEO, CRM_CO_SE, CRM_CO_SC

CRM_CO_SA, CRM_CON_SE, CRM_CMP, CRM_ORD_OP, CRM_ORD_LP, CRM_ORD_PR

CRM_ORD_OE, CRM_CO_PU, CRM_CO_PD, CRM_ORD_PO

(all these objects are linked to transaction crmd_order).

By the way, BW link to CRM have any problem.

The note 692195 can give u more helps

Hope this help!

Regards!

Z.H

Former Member
0 Kudos

Hi,Vivek:

Pls check ur RFC link.T-code is <i>SM59</i>.

If it's OK.Give me info as follow:

Is the upload successful? I means is the traffic light green?

What kind of upload u do? init or full?

I finsh project(CRM & BW) soon, hope can give u more help1

Holp this helps!

regards!

Z.H

Message was edited by: Z.H

Former Member
0 Kudos

Your Question: On executing transaction RSA# I get records but i find 0 records when i load data to BW(No Data AVailable)

<b>Answer:</b>

First check if there are any entries in the Source table,Only if there are entries in the table you can extract records.

If it is not the case that it is possible that user does not have sufficient authorities for extraction of the relavant objects,Please refer to the following notes

615670

161570

150315

618953

fOR EXAMPLE FOR SALES ANALYTICS DATA EXTRACTION

If you are on release 4.0 then to do BW extraction please check the following Authorization objects(display mode is enough)

CRM_ACT,CRM_OPP,CRM_LEAD,CRM_SAO,CRM_SEO,CRM_CO_SE,CRM_CO_SC,CRM_CO_SA,CRM_CON_SE,CRM_CMP,CRM_ORD,CRM_ORD_LP,CRM_ORD_PR,CRM_ORD_OE,CRM_CO_PU,CRM_CO_PD,CRM_ORD_PO

Former Member
0 Kudos

Hi Zagroy,

In SM59, the source system RFC is fine.

When we are uploading, it has uploaded successfully(Green Signal) with zero records.

I am doing full upload.

The data source [Lead Header Data - 0CRM_LEAD_H]

Waiting for inputs.

Regards,

Vivek.V

Former Member
0 Kudos

Hi vivek

Can you tell me in what way you have generated the datasource in the CRM side.

You need to activate the BW Adapter metadata in CRM side and need to copy the data source. After that check in RSA3 for the records. Now you will get the datasource replicated in the BW system.

regards

vijaykumar

Former Member
0 Kudos

Hi,

Thanks for reply.

I did the following things in CRM part.

1. Installation of Data Source.(RSA5)

2. Then copy data source in BW Adapter. (BWA5)

That's all i did in CRM part.

Now in RSA3, it is giving 9 records.

Any thing i missed out. Please guide me......

Thanks.

Regards,

Vivek.V