cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MYSAPSSO2 cookie not getting generated

Former Member
0 Kudos

Hi all..

I have set up logon tickets..( EP 6 SP 14 and ECC 5.0).

my stack is..

evaluatelogon ticket suff

basic authentication optional

create logon ticket Suff.

then i downloaded the certificate from the j2ee engine and imported it to ABAP system (ECC 5.0).

add to acl and certificate list is done.

Now i m getting an error RFC_LOGON_FAILURE wrong user name / paswword please re enter.

I checked out for the cookie... mysapsso2.. its not there.

i doubt if its getting generated.

Please suggest something on this.

regards

ashutosh

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

athavanraja
Active Contributor
0 Kudos

just to check did you download verify.der from portal and uploaded into abap?

if it still fails, you may have to log on to j2ee visual administrator and regenerate the verify.der and then load that into abap engine.

Regards

Raja

Former Member
0 Kudos

I guess this verify.der file and the cerificate u download from J2ee visual admin is same.

and i have tried upload both files .. but it still gives me the same error

regards

ashutosh

Message was edited by: Ashutosh Gulkhobre

athavanraja
Active Contributor
0 Kudos

just to make sure

1. have you done WAS settings in portal system definition

2. have you done ITS settings in portal system definition

3. is icm/host_full_name is maintained in RZ10

4. are you using FQDN in your was settings

Regards

Raja

Reward the helpful answers by clicking the radio button

Former Member
0 Kudos

IF i use user/password method, it works... i have done all the necessary ITS, WAS settings in system config.

i have host name also maintained as

<ep server name>.<domain>

but i dont know about FQDN .. what is this ??

regards

ashutosh

athavanraja
Active Contributor
0 Kudos

FQDN fully qualified domain name. (host.domain.com)

Regards

Raja

Former Member
0 Kudos

yes... i have that. i have maintained host.domain.com

Former Member
0 Kudos

this logon tickets have stopped working since i have reseted the UME configuration to default.

since i am using R/3 as user store.. i made necessary changes for that.. then SSO stopped working.

this RFC error is coming.

i have maintained correct client in UME provider using Visual admin. rest is default.

any clues on this??

regards

ashutosh

athavanraja
Active Contributor
0 Kudos

did you set the profizle parameters in RZ10 transaction

login/accept_sso2_ticket = 1

login/create_sso2_ticket = 2

Regards

Raja

Former Member
0 Kudos

yes .. i have done that also..

i have tried it with default profile as well as instance profile. but its not working

regards

ashutosh