cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

MSS Reports iview is not working

Former Member
0 Kudos

I can see a list of reports in MSS but when I click on any of the report, nothing change, it seems like it processed, then it present nothing on the screen. No error message, no report. I have configured the backend and I wonder if there is something that needs to be done on the portal or something is wrong with my configuration. I have done the following R/3 and portal config, can someone please let me know what else I need to do to make it work?

1. Created a new MDT scenario ( PM --> Mgr's DT --> Customer Adjustment -->

Define scenario-specific settings --> Define application scenario:

ZSS0 Manager Self-Service - Reports

SAP_MANG MAC_PICTURE

2. Under Define Standard Scenario, I also put the new scenario ZSS0 -

Background pict. MANAGER SELF-SERVICE - REPORTS

Enterprise log SAP_MANG

Skip initial screen

Hide virtual root

Reorg. not permitted

3. Under PM --> Mgr's DT --> Customer Adjustment --> Determine views of

organizational structure - T77MWBD (I can send you the table output if that helps).

4. Under PM-->Mgr's DT --> Enhancement of Function Codes -->Define Structure of

Function Codes....(T77MWBFCH)I can send you the table output if that helps).

5. Also table T77MWBFCO - I can send you the table output if that helps).

Portal config:

1. On the portal - I have entered ZSS0 in the properties of the Reports Iview.

Please let me know what I am missing..... Thank you very much for your help.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi,

May I suggest you to look to the iView documentation : <a href="https://www2.iviewstudio.com/sdn/catalog/index.cfm?action=doc_links">https://www2.iviewstudio.com/sdn/catalog/index.cfm?action=doc_links</a> or <a href="https://www2.iviewstudio.com/support_content/_16271/MSS_60_1_EN.pdf">https://www2.iviewstudio.com/support_content/_16271/MSS_60_1_EN.pdf</a>

Note that most of the iviews need to be on the same page as the "Team Viewer" iview

Kind regards

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Can tell me how you got this resolved? I have added a custom report (alredy a function code created as it is currently being used in MDT) but cannot get to show on the reports iView in MSS. I followed what you did here and still cannot get it to view. I didn't create a z scenerio as the MSS0 should work fine, right? JUst add the function code to MSS0 scenerio in the Define Structure of Function Codes.

Can you elaborate on how you got it working?

Thanks

Former Member
0 Kudos

This specific issue was resolved by including a Selection criteria iview. Once we included that iview, it was fine. I am facing a similar issue again in a different version - but this time it is not because of Selection criteria because I am actually able to select, but the result screen showed blank.

Former Member
0 Kudos

Thank you. This issue has been resolved.