cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Issue with Dashboard Design and query

kevin_ray2
Explorer
0 Kudos

We have designed some dashboards using queries, we view them within the BI Launch Pad.  We started getting an crossdomain error (2170).  I modified the crossdomain.xml to the specifications listed in a number of documents, nothing would work unless I made an unsecured crossdomain.xml file.

Through a lot of testing we discovered that the domain that the server was not in was not getting picked up when we viewed the dashboard.  If I added a valid domain name to the URL, then the crossdomain.xml error would go away.

My question, the server is part of an valid domain, how come it is not getting picked up when the dashboard is being viewed?  Most of our users use a DNS entry to access the BI Launch Pad.  According to our network team, they cannot add a domain name to the DNS entry.

Window 2008 R2

BI 4.0 SP 2 FP 15

Tomcat 6

non-clustered

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

DayaJha
Active Contributor
0 Kudos

Hi Kevin,

Please refer the below thread.

Links:

http://scn.sap.com/message/13899495#13899495

Hope this will help you as well

Thanks,

Daya

sapanesh_agnihotri
Contributor
0 Kudos

Hi,

What is the status if you type in  http://<server_name:port>/crossdomain.XML in browser

also you can replace <server_name:port> with damain name

also crossdomain.xml will refer to one macromedia dtd file, is this accessible diretly on the domain machine?

as this is the ceritificate you need from microsoft to run flash, which not the case with other BO objects.

Thanks,
Sapanesh

kevin_ray2
Explorer
0 Kudos

What is the status if you type in  http://<server_name:port>/crossdomain.XML in browser

I see the crossdomain.XML file that in the ROOT of the server (which is what I expect).

also crossdomain.xml will refer to one macromedia dtd file, is this accessible diretly on the domain machine?

I would think so, I have not checked.

Further info.  If I put a domain name (anything valid for our network) in the URL (http:\\ourserver.domain:8080/BOE/BI) then it works.  I am just confused since the server is already part of a domain why it does not pick it up.