cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Invalid parametertype used at function 'gt'

Former Member
0 Kudos

Hi everyone,

We are facing app implementation error in our SAP test server:

{"error":{"code":"005056A509B11EE1BB8AF4A65EC3CA20","message":{"lang":"en","value":"Invalid parametertype used at function 'gt' (Position: 11)"},"innererror":{"transactionid":"5076F8E4741EF182A10B00155D029902","timestamp":"20150512071257.4920000","Error_Resolution":{"SAP_Transaction":"Run transaction /IWFND/ERROR_LOG on SAP NW Gateway hub system and search for entries with the timestamp above for more details","SAP_Note":"See SAP Note 1797736 for error analysis (https://service.sap.com/sap/support/notes/1797736)"}}}}

in Tcode IWFND/ERROR_LOG:

.ERROR_CONTEXT
..ERROR_INFOInvalid parametertype used at function 'gt' (Position: 11)
..ERROR_RESOLUTION
...SAP_NOTESee SAP Note 1797736 for error analysis
...LINK_TO_SAP_NOTEhttps://service.sap.com/sap/support/notes/1797736
../IWCOR/CX_DS_URI_SYNTAX_ERROR
...SEGMENT
...KEY_NAME
...EXPECTED_TYPE
...PARAMETER_NAME
...URI_OBJECT
../IWCOR/CX_DS_EXPR_SYNTAX_ERROR
...FUNCTIONgt
...SORTORDER
...TOKEN
..SERVICE_INFO
...NAMESPACE/SAP/
...SERVICE_NAMESRA020_PO_TRACKING_SRV
...VERSION0001
...SYSTEM_ALIASZ_ABC_500
...DESTINATIONABCCLNTX00_2
..SYSTEM_INFO
...REQUEST_URI/sap/opu/odata/sap/SRA020_PO_TRACKING_SRV;mo/POLists?$skip=0&$top=100&$orderby=CreatedAt%20desc&$filter=CreatedAt%20
...REMOTE_ADDRESSx.x.x.x
...APPLICATION_SERVERSVECCABC01_ABC_00
...HUB_VERSION_INFOSystem MEQ/500, NW Release 7.40, SAP_GWFND SP09, Internal GWFND Version 010
...BACKEND_VERSION_INFOSystem MEQ/500, NW Release 7.40, SAP_GWFND SP09, Internal GWBEP Version 010

I have applied the sapnotes:

2071503

2070489

2094071

which is not working. I have deleted and re creasted the SRA020 service,

checked authorization, cleared cache and checked the Best practice configuration which is OK but still the issue is there.

Please help,

Regards,

Faisal

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

I got the issue resolved by modifying the URL. After changing, it is working fine:

http://10.10.10.10:8000/sap/bc/ui5_ui5/ui2/ushell/shells/abap/Fiorilaunchpad.html?sap-client=100

Former Member
0 Kudos

Also, I have given the SAP_ALL authorization for now and because of this, i am not facing the error.

Answers (0)