cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Inconsistency between R/3 and BW

Former Member
0 Kudos

Hello ,

I have a BW report . i put in this report the vendor. As attribute i put location and telephone number and the email address but the email address is not displayed where as in XK03 ( R/3 ECC6)  the field email is filled. i would like to display the email adresse

Do you know where does that comes from ?

Thank you for your help.

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

former_member182346
Active Contributor
0 Kudos

Hi

I ll suggest plz check data in PSA and confirm it is in BW.

If not in PSA, then possibility that it is in hide state, so unhide it at datasource level and check again n PSA.

If it is in PSA then check if any routine is there, which is filtering it out.

Use simulate option to check.

Thank-You.

Regards,

VB

former_member241605
Active Participant
0 Kudos

Hello Mehdi,

First check whether the Email address is hide or not if so then you have to uncheck the Email Address in Extract Structure.

Q) Have you checked in RSA3 whether the Email Address is getting data filled?

With Regards,

PJ.

Former Member
0 Kudos

PJ ,

i took a vendor and check in XK03 that the address email appears.

" First check whether the Email address is hide or not if so then you have to uncheck the Email Address in Extract Structure " what is the patway to see it  ?

anshu,

in the attribute i cant see the properties to know if it is filled

thank u

anshu_lilhori
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

As i understand that email address is attribute of 0vendor so go to 0venodr---right click maintain master data---Give some vendor id and check if email address is stored or not.

anshu_lilhori
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Please check in BW whether this email id which is attribute of 0vendor is getting filled or not

Also check if the flow is maintained for filling the attribute email id.

Hope this helps.

Regards,

AL