cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

IISProxy not working??

Former Member
0 Kudos

I'm attempting to get the IISproxy working. I'm able to get to a portal page... once, but then I take an http 500 internal error. Until I restart IIS I continue to take HTTP errors. I don't think it's my proxy configuration. I get a valid cookie and can get in w/out using the proxy (using the same cookie) just fine. Anyone have any ideas. I'm an IIS admin. It's pretty straigh forward. I'm wondering if there's something misconfigured in my J2EE engine.

Here's from my proxy log:

16:53:21 3216 Proxy GET http://jhcmdv01.phidev.com:50000/irj/irj

16:53:21 3216 Proxy HTTP/1.1 200 OK | queued for 0.000 sec, processed in 0.265 sec.

16:53:21 3216 Proxy | GET http://jhcmdv01.phidev.com:50000/irj/irj | HTTP/1.1 200 OK | 0.000 | 0.265

16:53:21 1352 E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 terminating.

16:53:21 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initializing.

16:53:21 Global E-Init E Network initialization failed.

16:53:21 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initializing.

16:53:21 5088 E-Init W SapInit(): SapSSLInit() failed: -1 (SSSLERR_LIB_NOT_FOUND)

16:53:21 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initialized.

16:53:21 5088 Config IisProxy Extension configuration:

================================================================================

Extension configuration

log-level = "1"

log-flags = "0x00111330"

debug-flags = "0x00000000"

keystore-dir = "C:sec"

log-path = "D:InetPubscriptsIisProxy_%y%m%d.log"

data-path = "D:InetPubscriptsIisProxy_%y%m%d.data"

trace-path = "D:InetPubscriptsIisProxy.trace"

Source mappings:

Target mappings:

Mapping "IisProxy samples"

log-level = "3"

log-flags = "0x8031F33E"

debug-flags = "0x00000000"

keep-alive = "true"

use-continue = "true"

close-socket = "true"

close-socket-delay = "1000"

thread-count = "100"

max-socket-age = "10"

target http://jhcmdv01.phidev.com:50000

Compressible content types:

"text/html" (> 1024 bytes)

"text/plain" (> 1024 bytes)

protocol-header = "CLIENT_PROTOCOL"

certificate-header = "SSL_CLIENT_CERT"

cert-chain-header = "SSL_CLIENT_CERT_CHAIN_%d"

cipher-header = "SSL_CIPHER_SUITE"

keysize-header = "SSL_CIPHER_USEKEYSIZE"

keystore-path = "C:sec"

log-path = "D:InetPubscriptsIisProxy_%y%m%d.log"

data-path = "D:InetPubscriptsIisProxy_%y%m%d.data"

================================================================================

16:53:21 7208 Proxy GET http://jhcmdv01.phidev.com:50000/irj/portalapps/com.sap.portal.themes.lafservice/themes/portal/pione...

16:53:21 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initializing.

16:53:21 Global E-Init E Network initialization failed.

16:53:22 7208 SAP E SapConnection(): Cannot connect to jhcmdv01.phidev.com:50000

NiBufConnect() failed: -8 (NIEINVAL)

16:53:22 7208 Proxy W FAILED | queued for 0.000 sec, aborted after 0.625 sec.

16:53:22 7208 Proxy W | GET http://jhcmdv01.phidev.com:50000/irj/portalapps/com.sap.portal.themes.lafservice/themes/portal/pione... | FAILED | 0.000 | 0.625

16:53:22 7208 Ext 500 Internal Server Error

16:53:22 796 E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 terminating.

16:53:26 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initializing.

16:53:26 7212 E-Init W SapInit(): SapSSLInit() failed: -1 (SSSLERR_LIB_NOT_FOUND)

16:53:26 Global E-Init IisProxy Extension 1.5.0.0 initialized.

16:53:26 7212 Config IisProxy Extension configuration:

================================================================================

Here is my iisproxy.xml:

ISAPI-config version="1.5">

<filter name="IisProxy filter" authentication="forward" />

<extension name="IisProxy extension" />

<mapping name="IisProxy samples" keep-alive="true" log-level="3">

<source>

<protocol>http</protocol>

<prefix>/irj/</prefix>

</source>

<source>

<protocol>http</protocol>

<prefix>/</prefix>

<new-prefix>/irj/</new-prefix>

</source>

<target>

<protocol>http</protocol>

<host>jhcmdv01.phidev.com</host>

<port>50000</port>

</target>

<compress-types>text/html, text/plain</compress-types>

</mapping>

<config>

<source>

<protocol>http</protocol>

<host>localhost</host>

<prefix>/IisProxy/</prefix>

</source>

<source>

<protocol>https</protocol>

<host>localhost</host>

<prefix>/IisProxy/</prefix>

</source>

</config>

</ISAPI-config>

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Hi DOUG,

See:

Hope that helps,

Yoav.

Former Member
0 Kudos

Thank you for the post. It helped me with configuring my IISProxy.