cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hierarchy problem

Former Member
0 Kudos

Hello,

I’m trying to use a hierarchy in a report (like I did on many reports in the past). In the SAP system I see that the node contains certain values but in the Bex report it shows the values as not assigned (although they are assigned to a node !!!).

Did i miss something????

Please advise,

Amir

View Entire Topic
Former Member
0 Kudos

Hi Amir,

Have you activated the latest version of the hierarchy you are using. Once you have done that just log off and login again into BEx I guess it should resolve the problem.

Hope it helps.

Cheers

Anurag

Former Member
0 Kudos

Hi Anurag,

I tried to activate the hierarchy again but i get the message: 'There is no modified version for this hierarchy'.

This Hierarchy is extracted from a set. I tried extracting it again and then to log off and login again but it still doesn’t work.

Best Regards,

Amir

Former Member
0 Kudos

Hi,

Are you observing same behaviour(assigned to unaasigned node) in the display of hierarchy in RSA1 also?

With rgds,

Anil Kumar Sharma .P

Former Member
0 Kudos

Hi Anil,

I dont know if i understand you right. In RSA1 when i look at the hierarchy under InfoObject i can see the node and the values under it. When i run the report with the same hierarchey in the Bex (and also in RSRV) i get the values in that node as unassigned values.

Best Regards,

Amir

Former Member
0 Kudos

I found the problem... In the set there are 8 zeros after the value and in the set there are 10 zeroes...

It must be the problem.

Thank you for you help!!!

Amir

Former Member
0 Kudos

Hi,

Check the note mentioned in the thread:

So it is happing because of ALPHA conversion property.

With rgds,

Anil Kumar Sharma .P