cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

HCI Data Services: Flat File to HCP Task

Former Member
0 Kudos
192

Hi Team,

I followed the steps mentioned by SAP HANA Academy - HCI Data Services: Flat File to HCP Task - YouTube

I reach till the Validation is successful  but after that when i click on Run now -> select my Agent -> click ok i get an Error message:

(E)(-1:-1)IMP-100 Import ATL

   Error while try to import ATL: Unable to get jobserver connection from pool.

Rest everything is working:

My Datastore - test connection is successful

My Agent Status is Green and the path directory is is correct.

I have created a task also made a data flow to my table which links the columns perfectly.

Validation Successful.

Where am i wrong? and what steps should i take to update my data in table or execute my task in project. thank you,

Regards,

Jay

View Entire Topic
Former Member
0 Kudos

i have downloaded the debug information : a zip file that contains:

  • .atl file
  • .error file
  • .monitor file
  • .trace file
  • .xml file

any help from these files?

nageshcaparthy
Product and Topic Expert
Product and Topic Expert
0 Kudos

Sorry, I am unable to recall much details. Any helpful details on the error and trace log which you downloaded.

Also also do you have the required table and authorizations when you are doing a data transfer from file to HCP? Please share some details on this.

Regards,

Nagesh

Former Member
0 Kudos

Error log: IMP-100   Import ATL: Error while try to import ATL: Unable to get jobserver connection from pool.

Trace Log: JOB:Task has been sent to the agent

Yes i have the required table and authorization to that schema to perform all task, i can see that from eclipse.

Former Member
0 Kudos

Hi Jayaraman

I am too facing similar issue.. any success ?

Thanks

Manish

Former Member
0 Kudos

Hi Manish,

Still trying to resolve this. So far no clue what this jobserver connection to pool means. if you get any solution kindly share. i ll do the same. Thank you.

Regards,

Jay

Former Member
0 Kudos

Hi

I had the same error and this was the issue:

1. The log •%ds_common_dir%\log\DSoD\DSonPremisAgent_ (today’s files) revealed that the job server communication was not up and running. It was trying to connect to port 3500

2. netstat -ano revealed that a PID was listening on port 3500 but we could not find the PID in task manager

3. The HCI agent machine was restarted and the issue was resolved.

Hope this help you

Regards
Marta

Former Member
0 Kudos

Thanks Marta,

It worked, it was the port issue and restarted the agent.