cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Field not replicated in BW.

Former Member
0 Kudos

All,

I have added a standard field to an extractor. There was no need to put any fancy code. I placed this new filed in the append structure. When I run RSA3, I can see the new field populated with values. So I assume r/3 side is good.

Issue: I replicated the data source in BW. But the field is not showing up in Transfer structure/Transfer rules list to assign it to a BW info object.

Other things I have noticed in BW: Source systems >Find data source> right click on Data source and hit Object overview --->>This newly added field is in other fields section not in charactersticis list.

Please help.

Thanks.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

If field is not hidden then it should appear in your transfer structure. Try replicating again.Close your session and login again.

Answers (3)

Answers (3)

Former Member
0 Kudos

Thanks,

I tried replicating the DS multiple times. It didn't work.

Former Member
0 Kudos

I did that already. This field is not hidden. Any ways to get around this?

Former Member
0 Kudos

Make sure the field is not hidden in R/3.You can unhide teh field in RSA6.

Once done replicate this data source in BW, In the transfer rules , select the Datasource/transfer structure tab. Under this on the right you would be able to see your field under the data source. Just transfer this field to the left i.e the transfer structure.