cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error while transporting transformation

Former Member
0 Kudos
428

Hi Friends,

I am transporting Transformations in BI7.0. It is giving error

"Checking Transformation 0746X0HGNJ6NE2FJ8LMBSGHW1I89C30A

Rule (target: NTVSTPCD, group: Standard Group): Syntax error in routine

End Routine: Syntax error in routine

Rule (target: NTVMVNTYP, group: Standard Group): Syntax error in routine

Checking Transformation 00R7AK58JCHZANI77PRQTJ5PVEEWB090

End Routine: Syntax error in routine

Checking Transformation 00G89JBMNJZVQFU8ZPLWAA9XALU47W11

No rule exists

Checking Transformation 0B9L2QJLGWD07GSKTL5CNQCQL9L9JU97

Rule 3 (target: NTVCRRID): Target parameter 0001 is not being used"

But there are no transformations with technical names mentioned in error message.

0746X0HGNJ6NE2FJ8LMBSGHW1I89C30A

00R7AK58JCHZANI77PRQTJ5PVEEWB090

00G89JBMNJZVQFU8ZPLWAA9XALU47W11

These three rules are not there in the system (I checked in table RSTRAN and there is not entry for above mentioned Transformation ID, Start Routine, End Routine, Expert Routine, GLB Code.

In the second angle of identofying the error I checked for TARGETNAME "NTVSTPCD" and "NTVMVNTYP" no entry exists). These two "NTVSTPCD" and "NTVMVNTYP" characteristic infoobjects. NTVSTPCD is used in two DSO and the transformation rule has no systax error .

Does anyone have idea, why I am getting this error and how to resolve?

Thanks and regards,

Balaraj

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

hi balaraj

As its checking the transformations while transporting so these transformation must be there in your request. please check your trasport request.

you can do 1 think. go to each of ur transformations(in the transport request) and check all the routines for syntax error.

please let me know if u still facing the same errors.

Regards

-Ranjit

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos
Former Member
0 Kudos

Thanks Friends,

I found the error. These transformations were failing as the datasource was not active. The datasource was shown as active in RSA1 -> Datasources under M version matches A version. But when i double click to open it is giving error. I had to correct it first and transport the trasnformation. It worked.

I have assigned points to both of you for your valuable inputs.

Thanks and regards,

Balaraj