cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error while loading data from ODS to infocube

Former Member
0 Kudos

hi gurus,

i am loading data from ODS to infocube. The data is available in the ODS but the data is not getting transferred to infocube. the error ia m getting is "info idocs are missing. with the file system as source system the IDOC are created in BW. As this did not happen there was probably a short dump in BW".

assign points if some one gives helpful answer

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

hi,

why dont you try to restore the Source System.

Right click over Source System --> Restore.

That should resync all communication parameters, among them IDOC settings.

I guess there is a problem with the TRFC. try doing manual update of the the data package which is not properly upadted.

Please let me know if it helped.

-Shreya

edwin_harpino
Active Contributor
0 Kudos

hi Shahid,

check if any detail message in st22 and sm21 ?

and rsa1->source system->right click your bw myself source system, and 'check'.

make sure your bw myself source system are correct.

and check if background user in bw has been maintained properly, rsa1->settings->global setting (transaction RSCUSTA), check 'bw user ale', normally is ALEREMOTE,

also make sure sufficient authorization for this user and password is correct, you may ask basis for help.

check common error happened in Siggi's weblog

/people/siegfried.szameitat/blog/2005/07/28/data-load-errors--basic-checks