cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Error while activating the cube

Former Member
0 Kudos

Hi Experts,

I am getting an error while activating a custom Info Cube after checking the navigational attributes for 0DEBITOR. The error states" E- Field S003_0DEBITOR in table /BIC/VC_ZFI_C552 is specified twice. Please check". After unchecking nav. attributes also giving error.

I created a new Info cube without checking the nav. attributes for 0DEBITOR which is getting activated. I need the nav. attributes of 0DEBITOR also to present in the cube.

Please help me in resolving this issue.

Thanks in Advance,

Abdul

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

abdullahqureshi
Contributor
0 Kudos

Is data loaded in this cube? if yes, try with deleting its data after that activate it.

Also check that info cube using RSRV.

Former Member
0 Kudos

Hi Abdullah,

The cube is in the development stage. I was not able to activate the cube.

Regards,

Abdul

RamanKorrapati
Active Contributor
0 Kudos

Try to thru program for info cube SE38 - RSDG_CUBE_ACTIVATE

Even try to activate your master info object 0debitor also by using program - RSDG_IOBJ_ACTIVATE

former_member182346
Active Contributor
0 Kudos

hi

go to se11 and display table /BIC/VC_ZFI_C552.

now check whether Field S003_0DEBITOR is displayed twice.

You get option to check and activate, try it, will give details.

Take help from ABAPer to resolve it.

Thank-You.

Regards,

Vb

RamanKorrapati
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

please try to activate your source table /BIC/VC_ZFI_C552 By using SE14.

if you don't have access, take basis team help and activate that table.

at SE14, use adjust and activate only.

Thanks

Former Member
0 Kudos

Hi,

Thanks for the reply. I could not find the table /BIC/VC_ZFI_C552 in se14,

RamanKorrapati
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

at your bw server, go to SE11, table name */BIC/*ZFI*, press F4 from key board, you will get table names which are have above letters. in those name find is there any table with C552. once you find table name, by using SE14, you need to activate it.

Thanks

Former Member
0 Kudos

Hi,

I activated the view in SE14. Still I am getting the same error. I believe the issue is with 0DEBITOR nav. attributes not the info cube tables.

Regards,

Abdul