cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

ERROR Could not locate server entry. Server may not exist. (STU00146)

Former Member
0 Kudos

HI everyone i installed bo enterprise 3.1 on solaris 10 , everything went well on the installation, finally i got the message as successfully installed as the url as http://tss4s451:8080/CmcApp.

i checked the tables in the db , i am having tables in the db

but when i am trying to start the sia by giving this command in the secure shell i am getting this kind of error.

a_efsbobj@tss4s451
/apps/efs_bobj/bobj/bobje
$ ./tomcatstartup.sh

a_efsbobj@tss4s451
/apps/efs_bobj/bobj/bobje
$ ./ccm.sh -start all
Starting all servers...

Starting cms_451...


a_efsbobj@tss4s451
/apps/efs_bobj/bobj/bobje
$ ./ccm.sh -start sia
err: ERROR Could not locate server entry. Server may not exist. (STU00146)

a_efsbobj@tss4s451
/apps/efs_bobj/bobj/bobje
$ ./ccm.sh -start cms_451
Failed to register with name server. Reason: a server of this name already exists. (STU00188)
Please check for name duplication and validness of the server: cms_451

cms_451 is the sia name i gave when installing the bo.

please guys help me , as this need to be resolved as early as possible.

may god bless u all

Edited by: americansalt on Oct 25, 2010 11:46 PM

Edited by: americansalt on Oct 26, 2010 10:54 AM

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

You should open a ticket with SAP if this needs to be resolved quickly.

That said, have you tried killing all relevant boe/ java processes and attempting to start? Also, has the IP address of the server changed?

Best,

Srinivas

Former Member
0 Kudos

everything is runing fine but when i trying to copy and paste the cmc link i am getting server cannot found.

can u tell me how i need to uninstall the bo 3.1 on solaris.

when i am trying to uninstall i am getting this error

Error: no Central Management Server found at the specified host name and port. (STU00185)

Former Member
0 Kudos

What do you mean when you say 'everything is running' ? Are you able to login to InfoView?

Which server cannot be found? Do you mean Tomcat or the CMS (when you attempt to login) ?

Former Member
0 Kudos

i am unable to login into infoview or cmc

but when i am giving the commands to start tomcat and servers they r going thru

a_efsbobj@tss4s451

/apps/efs_bobj/bobj/bobje

$ ./tomcatstartup.sh

a_efsbobj@tss4s451

/apps/efs_bobj/bobj/bobje

$ ./ccm.sh -start all

Starting all servers...

Starting cms_451...

cms server cannot be found

Former Member
0 Kudos

So I presume your services are not running.

Have you checked if any BOE services are running?

I really do suggest you open a ticket with SAP.

As far as removing BOE is concerned, have you looked in the Admin Guide for information on un-installing BOE?