cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Empty content when log on portal BI

Former Member
0 Kudos

Dear experts,

I have an user called "A" assigned Z_BOD role, this user work successful

I copied user "B" from "A". Then I upload role Z_BOD in portal.

But when I using user "B" to log on portal, The portal is empty and I see log off button only.

Please help me to solve this problem.

Thanks

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

p330068
Active Contributor
0 Kudos

Hi Xuandao_sap,

Please check the created user B roles assgined in the portal. May be not properly copied. verify and assign the roles for user B with user A.

Best Regards

Arun Jaiswal

Former Member
0 Kudos

Hi Arun Jaiswal

Thanks for your answer

I have checked roles assigned to user B in Portal, All of role the same with roles assigned to user A but user can't work.

I think Iview in portal have problems, but I check everything can't find out the error.

I try to create a new role, a new user and assign this user for role, after I upload role in portal, but this user log on portal only. The screen display log off button only, not another anything display.

Who can help me step by step to check this error.

I usually create user and assigne role, but ever seen this problem.

Please help me

Thanks

benjamin_houttuin
Active Contributor
0 Kudos

can you make a full screenshot of the scneario you are facing with user B and upload it somewhere so we SDN members can see what you mean?

Cheers,

B.