cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Does your adapter monitor run REALLY via the Runtime workbench

Former Member
0 Kudos

We on SP10 and it takes forever to display adapter status. Are you facing the same problem...is there another option or way around this.

Thanks,

Parimala

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Thank you for your prompt response. How do you refresh a screen which being loaded.

I tried selecting Adapter Monitoring button and nothing happened.

Thanks,

Parimala

former_member185751
Contributor
0 Kudos

Actually i should have said "Click on the Adapter monitor" button again instead of "refresh".

For me clicking on Adapter monitor button again works.

Regards,

Sridhar

former_member185751
Contributor
0 Kudos

How fast does it load if you directly access adapter monitor URL: http://<hostname>:<portnumber>/mdt/amtServlet

Regards,

Sridhar

Former Member
0 Kudos

Sridhar,

I should've told you this in my last response. I tried selecting the button again few seconds after the first time. It still took its own sweet time (something like 5 - 8 mts...interestingly it does not crash/timeout). I'm now trying you second suggesting...going via the url directly and still no sign. This time clicking on refresh via the webpage refreshed my original screen.

Are we the only ones facing this delay.

I would think this is the one of the most commonly used transaction.

thank you for any additional feedback.

Parimala

rolfc_weber
Contributor
0 Kudos

Hi,

Try look at SAP-Note 829487....

Maybe that's your problem ?

Regards

Rolf

Former Member
0 Kudos

Rolf,

Thank you very much! We will apply the note and wait patiently for SP11. Thanks.

Parimala

Answers (1)

Answers (1)

former_member185751
Contributor
0 Kudos

We are also on SP10 and having the same problem.

What i do is just refresh the page after few seconds and it loads the page.

Regards,

Sridhar