cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Document Input Control Created Incorrectly From Second Report Tab

Former Member
0 Kudos

Create new WebI Document from universe eFashion.

Choose City and run query

Duplicate the report tab.

On the duplicate tab, click on the Input Controls button on the left hand side

Where it says "There are no input controls defined in this document. To define...." click on the blue 'here'.

Click on City object in the window that opens.

Click Next.

Leave settings for control type as is.

Click Next.

Observe that the radio button for whole document is checked.

Click Finish.

The input control is incorrectly created as a Report Input Control.

If you edit the input control and look at the dependencies tab the Current Report radio button is checked.

If you check the Whole Document radio button and click Ok it is changed to a Document input control as expected.

Note: If the initial steps are carried out on the first report tab, the input control is correctly created as a Document Input control.

Update: Version = Webi 4.1 SP6.1, Java Applet, Windows 7, IE10

View Entire Topic
arijit_das
Active Contributor
0 Kudos

This looks like a bug. Even I have also observed the same behavior. I need to search the SAP Notes to find out if there is any fix scheduled in next patch levels.

Former Member
0 Kudos

Ok thanks.

Former Member
0 Kudos

By the way do you want me to raise this as a customer case ?

arijit_das
Active Contributor
0 Kudos

Yes Please. I checked the SAP Knowledge Base but could not find any note addressing this.

Former Member
0 Kudos

I have raised a case but also observed something new.

I uninstalled Patch 1 for SP6 due to another issue, http://scn.sap.com/thread/3787342, and the problem as originally described in this thread goes away.

Patch 1 must be introducing the issues described in this thread.

Hope this information is of some help.

arijit_das
Active Contributor
0 Kudos

I checked the same in 4.1 SP6 without any patch. Still observed this behavior in Rich Client.

Former Member
0 Kudos

Hmm strange.

Seems a little bit of research required and changes to make it work in WRC and WebI.