cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Crystal Reports when connecting to SAP ERP gives Logon Failed error

Former Member
0 Kudos

Hello Friends,

We are trying to implement the SAP Best Practices Crystal Reports and Xcleisus Dashboards for ERP. We are using BI 4.0 SP2, Crystal Reports 2011 SP2 and SAP ECC 6.0 FP 5.

We have done all configurations at the SAP end and successfully adpated a couple of Crystal Reports and they work fine.

My client machine crashed and I had to reinstall my Windows and all Client Tools. After the installation, when I tried to adapt a few more reports, I face the below problem:

After opeing the Crystal Report, when trying to Set the DataSource location, I select Create New Connection and select SAP Infosets. The SAP logon popup comes and I select the ECC system and enter the logon credentials for SAP ECC, I get an error message saying

Logon Failed.

Details: some square boxes.

The error doesnt really make any sense. Unfortunately, I am not able to test this scenario in any other machine as I am the only developer here. I am almost sure this is because of some configuration set up in my client machine,

Can some please help?

Thanks in advance!

Accepted Solutions (0)

Answers (2)

Answers (2)

TammyPowlas
Active Contributor
0 Kudos

Hello,

I recommend looking at a couple of things:

1) Do you have the latest Crystal transports installed with ECC? SP 2 has new transports. Check this subdirectory

Crystal Reports 2011\DATA_UNITS\CrystalReports\Collaterals\Add-Ons\SAP\Transports\unicode_compatible\cofiles

Use STMS to see if transports are installed

2) Are you using 3.1 ? Do you have the Integration Kit installed on ECC and client side?

Tammy

0 Kudos

Moved to SAP integration Kit forum.

See this thread for more info:

Thank you

Don