cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

CompController-View mapping problem.

Former Member
0 Kudos
167

I have 2 views in a viewset- search view and result view.

To the node-Device of the component controller, i bind an ArrayList(of Devices object).My codeline used are:

wdContext.nodeDevice().bind(col);

wdContext.nodeDevice().sortElements(getComparator());

wdContext.nodeDevice().setLeadSelection(0);

wdContext.nodeDevice().validate();

Through debugger, i checked the values in the wdContext.nodeDevice after binding.

But after mapping this node to the Result view, i am not getting the expected results.An unexpected value is getting displayed for all the Devices objects on the Result Table.

Please suggest.i have done all cross checking but i find no problem in my binding-mapping.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi,

Could be problem with "sortElements(getComparator()".

Please check.

Regards, Anilkumar

Former Member
0 Kudos

Irrespective of whether i use the sortElements(getComparator()) , i get the same error.

Answers (3)

Answers (3)

guru_subramanianb
Active Contributor
0 Kudos

Hi Rathi,

Since you say who have correct values at binding, why don't you re impoer the model again and do the mapping afresh.Jus a suggestion.

Rdgs,

Guru

guru_subramanianb
Active Contributor
0 Kudos

Hi Rathi,

After you bind your resultview did you try to output value what are you exactly getting.May be it gives you an idea.

Rdgs,

guru

Former Member
0 Kudos

hi guru,

i checked the values in the node.

after binding the node to the component contrller, it has correct values,but then after the mapping of the com controller is done to the view controller, the node gets corrupt data.

Former Member
0 Kudos

If you are executing the RFC. check if you are invalidating the nodes correctly after the execution.

Regards

Noufal

Former Member
0 Kudos

hi Noufal,

i have even checked the values in the wdContext.nodeDevice after binding and they are correct , but somehow the values that get displayed on the UI are incorrect.

Former Member
0 Kudos

Please tell me if you are trying to execute some RFC or not

Former Member
0 Kudos

I call an RFC enabled function module from an EJB and then call the EJB method from the the WD Component Controller.