cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BO Instalaltion error

Former Member
0 Kudos

Hi Gurus ,

I am trying to Install BOXI 3.1 Instalaltion ..As i gone following steps:

1. Install BOE XI3.1

2. Upgrade to XI3.1 SP2

3. Install the Fix Pack FP2.3

For each step, I have to gone the same sequence:

1. BusinessObjects Client Tools (BOE Client)

2. Crystal (CR)

3. Xcelsius (Xcelsius)

4. LiveOffice (LiveOffice)

5. SAP BO Integration (INTSAP)

After completing Installation everything ,i could not see CMS and CMC.

I dont know whats the problem gone..

Please hepl me asap.

Thanks & regards

Deepu

View Entire Topic
Former Member
0 Kudos

Hi ,

What product you are installing , is it interprise server or edge?

Try to reinstall it ,

Regards,

Neo

Former Member
0 Kudos

Am using Enterprise edition.

0 Kudos

Hi,

please be more specific. Where cant you see the tools ? In the Start Menu ?

Regards

-Seb.

Former Member
0 Kudos

Go taskmgr and verify the BoE services are running

Former Member
0 Kudos

In the Main menu .....

when I Logon to Live office to connect to Web intelligence Rich Client

Its will specifying :

System:

Username"Pwd:

Webserive URL:

Authentiation:

Let me know ,How you will get System and Webservice URl and Authentication is either sap or Enterprise Right.

How will get all mentioned above speciation whether Adminsiatrator wii give..?

Advises will be highly appreciated.

Deepu.

0 Kudos

HI Deepu.

Use the following.

I assume that your systems host name is testbo so here is the information that you need to use.

System: testbo

Username Your user (to be given by administrator)

Password Your password (to be given by administrator)

Webserive http://testbo:8080/dswsbobje/services/Session

Authentiation:Enterprise

Use the above url only if you are using Tomcat with defalut port as 8080. If your application is hosted on a different web application server, you will have to update the port accordingly.

Regards,

Rahul

Former Member
0 Kudos

Thanks Rahul.

When i am logging to Live office to webI ,,Authentication id disabled.

I would like to know Authentication option is enabled or disabled..

Actually i would like to generate reports from Bw to Webi ,and then Connecting Web With Live Office to generate reports..Thats the main Aim to me.

Regards

Lohit

Former Member
0 Kudos

Thanks Rahul.

When i am logging to Live office to webI ,,Authentication id disabled.

I would like to know Authentication option is enabled or disabled..

Actually i would like to generate reports from Bw to Webi ,and then Connecting Web With Live Office to generate reports..Thats the main Aim to me.

Regards

Deepu