cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

BEx query transport issue

Former Member
0 Kudos

Hi experts,

I created a transport request id for a query by clicking on the BEx truck sign in the transport connection screen. But when I see in SE01 for this request id, I don't see any objects in it. Also, there is only one request id(main) and there is no second/sub id with development/correction. Please help.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hello,

Did you checked the query elements below in the transport connection before creating a transport request??

Also chose the option necessary objects only.

Thanks

Ajeet

Former Member
0 Kudos

In my previous request, erroneoulsy I hit the regular truck sign as opposed to the Bex truck sign and I got all the query elements in the request. I released that request and restarted fresh with the BEx truck sign. This time I don't the query elements in the request in objects. I chose necessary objects only.

Former Member
0 Kudos

hello,

seems like the elements are still locked on some other request.

if the elements are already in a transport request then they will not move into a new request and after creating the request you will get a red status rather then green.

can you check in the transport connection by dragging those elements again and in the right side do they show a transport request agains them??

try to unlock the elements or delete all the TR's through SE03 which contains query elements and create a fresh TR again.

Thanks

Ajeet

Former Member
0 Kudos

Ajeet,

In my next trial, I hit the Bex truck followed by the regular truck sign and it worked. I see 4 query elements in the request id. Question: the actual query(technical name of the query) is still not seen in the request id in SE01, is that common?

Answers (0)