cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Bex MAP - Showing 0plant

Former Member
0 Kudos

Dear all,

i have problem showing reports in plant detail.

my query is as follows:

country plant quantity unit

when i have make query as: country quantity unit (without plant) i can report query in map in wad successfully.

however when i add 0plant in to the report, it gives an error,

MAP_ITEM_1 map item 1 does not show map layer as there are more than 1 gis-related characteristic.

how to configure wad to show country map and plants, and quantity in map?

thanks.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi John,

Redesign your query in Query Designer, Include 0plant in Free Characteristc rather than in row. Then see the result.

Thanks & Regards,

Sushant N. Tiwarekar

+919820849482

Answers (4)

Answers (4)

Former Member
0 Kudos

thanks

Former Member
0 Kudos

Welcome

Former Member
0 Kudos

now, i did this,

i have two queries, one including 0country, one including 0plant.

in wad i have two layers in one map, one query with 0country, one query with 0plant,

now i can see the map and i see the legend for both country and map.

however i do not see the results for 0plant?

how come?

thanks

Former Member
0 Kudos

when i place 0country in free chars i do not see any map,

when i use filter for 0plant and place 0plant in free chars, i can see the map only with 0country.

what else i can do? can it be related with wad map parameters?

thanks

Former Member
0 Kudos

when i add 0plant in free chars, i can see my map correctly, but without plant detail. How do i add plant to the map then?

thanks,

Former Member
0 Kudos

I suppose 0Plant is a dynamic char, since 0country is a static char.

Try to swap 0Plant with 0Country.

Former Member
0 Kudos

HI John,

You have to use Filter to see 0plant in MAP

Thanks & Regards,

Sushant N. Tiwarekar

SAP Consultant

+919820849482