cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Activated infoObjects does is not visible in AWB

Former Member
0 Kudos

Hello,

I working with a brand new BW system. First this to do was to activate a lot of business contents.

The activation process went OK, but none of the activated InfoObjects are visible in Administrator Workbench under MODELING -> INFOOBJECTS.

Only Inforobject catalogs are visible.

If I open a cube I can see the infoObjects and they have the status: Activated.

My 'Select display option' in AWB is set to 'Display all'.

Has anybody an idea why?

Kind regards, Torben

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Torben,

It might be under the "Unassigned Node" InfoArea. Just go to RSA1 and use the find option. You can then reassign it to the needed InfoArea.

Bye

Dinesh

Former Member
0 Kudos

Hi,

Thank you for your answer.

It is not just one infoobject I'm missing. It's all of them.

I activated cube 0SD_C02, 0SD_C03 and 0SD_C05 and all of the related objects.

In RSD1 I can find all the infoobjects used in the 3 cubes, but in AWB/modelling/infoobjects none of them are visible. They are not under "unassigned notes" and they are not under the infoarea catalog and they can not be found by using search.

But in RSD1 they can be found and they have status activated

Many thanks, Torben

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Hi Torben,

I think it is a display settings issue.Use the settings options from menu. It has display settings. Choose the appropriate option.

Bye

Dinesh

Former Member
0 Kudos

Hi Dinesh,

My 'Select display option' (CtrlShiftF2) in AWB is set to 'Display all'.

So I would expect them to show! But they do not.

Any other suggestions would be greatly appreciated.

Torben

Former Member
0 Kudos

Hi Torben,

Try to check the InfoObject in transaction RSD1. It shd exist.

This problem occurs when you create a $TMP object under a Transportable InfoArea. Assign the package to the infoobject when you edit in RSD1. Then you shd be able to see it in AWB after refresh.

Regards,

Sree