cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

0mat_plant_attr

Former Member
0 Kudos

Hi everybody,

Actually Im working on BI 7 version, but i got reqiurement to create update rules.0MAT_PLANT_ATTR this datasource is 3.5 datasource.

when Im creating update rules on DSO I selected infosource as 0MAT_PLANT_ATTR,but it is getting msg as 0MAT_PLANT_ATTR not maintained or does not exist in RSIS

Can anyone pls tell me what exactly it is and also pls provide solution.

Thanks in advance,

Sweety.

Edited by: sweety.g on Apr 13, 2011 8:51 AM

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

former_member366279
Contributor
0 Kudos

This is already the 4th thread which I see you have created regarding this topic.

I deleted two of them because they are about the same.

Would you please notice to keep one topic in one thread?

Regards,

Patricia (SDN moderator)

Answers (4)

Answers (4)

Former Member
0 Kudos

This message was moderated.

Former Member
0 Kudos

hi,

migrate the data source & innfosource from 3.5.

Regards,

Sailaja.

Former Member
0 Kudos

Hi Sailaja,

Thanks for your response.

The datasource is showing as (0MAT_PLANT_ATTR) 3.5 datasource,but im unable to find in the infosource tab.

pls provide solution to solve the problem.

Thanks,

Sweety.

Former Member
0 Kudos

Hi ,

Check whether 0Mat_Plant infosource is active .

Otherwise another solution can be ,in the infosource tab,create an infosource with the same structure as that of the DSO

and use it while creating the update rules .

and while loading the DSO through 3.5 load,there will be an infosource created with 8 appended before the DSO name (8<dsoname>) use the same to load the DSO . Follow the same to load the cube also .

Former Member
0 Kudos

Hi Sweety,

Try to INSTALL Infosource and Datasource once again and check it

Regards,

Marasa.

Former Member
0 Kudos

In RSA1 ,modelling check in the infosource tab ,0MAT_PLANT_ATTR or a similar infosource is found or not .

An infosource has to be present of this name to create the transfer rules .

Former Member
0 Kudos

Hi Amrita,

Thanks for your reply.

Im unable to find that infosource in the infosource tab.

Can you pls provide any solution?

anshu_lilhori
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Please check DataSource 0MAT_PLANT_ATTR and InfoSource 0MAT_PLANT

So 0MAT_PLANT is the infosource .Search the same.

Hope it helps.

Regards,

AL

Former Member
0 Kudos

Hi AL,

I found 0MAT_PLANT in the infosource tab,but I want to create update rules on DSO and cube by selecting datasource as a 0MAT_PLANT_ATTR.

Also while creating update rules I tried by giving infosource as 0MAT_PLANT, it is givign same error msg as not maintained.

Pls help me to solve this problem.

Thanks,

Sweety

Edited by: sweety.g on Apr 14, 2011 6:36 AM

Former Member
0 Kudos

<<Do not ask for or offer points>>

Hey,

You need to activate the data source first and then you should be able to build transformations on the same.

However, if you are still unable to do the same, activate and replicate the data source again.

There should be no reason to get the same error again.

Cheers!

Please award points for a helpful answer.

Edited by: Matt on Apr 25, 2011 8:09 AM