cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

0FI_GL_10 delta load failing

Former Member
0 Kudos

Hi,

My Delta load chain for 0fi_gl_10 is failing but when i see infopackage monitor the request is green.

When i see the infopacakge log in the process chain i see the following message. The load has started failing suddenly saying "last delta" not yet completed where as it has completed when i check infopackage monitor but the process is red in process chain. What is the reason. Please help

Diagnosis

     In the BW system there is no information from the source system. No

     Info-IDoc was found with an info status (rqstate) > 1 in the BI system.

     This at least confirms that the data selection was started.

     In this case, the BW assumes that the extraction process is not yet

     completed. The system is not in the position of determining whether or

     not the extractor in the source system has registered the request as a

     delta request or not.

     The request is set to  red  in the monitor, because the maximum wait

     time has already run out, after which the system valuated a request as

     being incorrect (the timeout time for  yellow ) .

System Response

Procedure

    If you are sure that the extraction process is completed and the request

    actually needs to be valuated as being incorrect, meaning it has to be

    set to  red , set this status manually in the monitor by using the QM

    action (tab page Status  -> pushbutton Total).

    Otherwise, search according to cause to see why neither Info-IDocs nor

    data are arriving in the BW.

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

Thanks guys the issue is resolved. it was small issue of setting the traffic light for the load if warning occurs and it was set to red. set it to green and PC turns to green. No need to reload as the loads already moved further

Answers (2)

Answers (2)

RamanKorrapati
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

Please check present and last delta info pack  back end jobs in SM37 at source side.

whether it completed or not.if its failed then find the error message.

Thanks

Former Member
0 Kudos

Hi ,

Did you check if you have any records in Source system . Please check in RSA7 if there were any deltas in the queue .

Thanks

Zeenath