Technology Blogs by Members
Explore a vibrant mix of technical expertise, industry insights, and tech buzz in member blogs covering SAP products, technology, and events. Get in the mix!
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
engswee
Active Contributor
Things have been really busy lately both at work and family life, and this has drastically reduced my participation in this community.

However, I'm glad to have a couple of hours to spare right now as I'm in transit on my way to Barcelona. I'm really excited to finally be attending my first ever TechEd - looking forward to all the learning as well as meeting some of you that I have only previously interacted with online.

Also, as I've blogged about previously, it is such a privilege to be able to host one of the Community Sessions this year. Do feel free to join me on Wednesday 1:15pm at L14 as I present a lecture (filled with demos) on the topic Enhance Productivity for Java Development in SAP Process Orchestration.

I will also be at the Gathering with Community Session Speakers Networking Session hosted by jason.cao on Tuesday 2:30pm at the Showfloor.

If you do see someone with the following T-shirt walking around Hall 8, that will be me! Do say hello - you might even be able to participate in #CatchAMentor and win some cool tickets!


When TechEd wraps up on Thursday, I'm also looking forward to the Empathy event - if you haven't registered, do so, I heard there are a few more spaces left.

Below are the picks for my agenda over the next few days. A lot of it are integration-centric, but hopefully I get to have a flavour of what the other tracks are offering too. Nothing is really set in stone (apart from my two hands-on workshop session), so if you think there might be some other session that would be beneficial, do drop a comment here!

See you all soon!


































































































































































































Session ID   Title Session Type Time Room








Tuesday,   November 08, 2016 

SAP Executive Keynote Keynote 09:00 - 10:00 Keynote Room, Hall 6
MOB600 Build SAPUI5 Mobile Apps with SAP Web IDE and SAP HANA Cloud Platform CodeJam mini-editions (1hr) 11:00 - 12:00 SAP CodeJam Mini-Edition 1, Showfloor - Hall 8
INT103 Overview SAP API Management and SAP API Business Hub Lecture (1hr) 12:15 - 13:15 L8
NET39332 A Gathering with Community Session Speakers Networking Session (30min) 14:30 - 15:00 Networking Session 7
NET39345 Stop Testing Your Interface Scenarios Networking Session (30min) 16:00 - 16:30 Networking Session 7
INT266 How SAP Process Orchestration Can Leverage SAP API Management Hands-On Workshop (2hr) 16:30 - 18:30 H6
0 Networking Reception Evening Event 18:00 - 20:00 Hall 8 P1 (Level 1)
DemoJam DemoJam 20:00 - 21:30 Hall 8 P1 (Level 1)








Wednesday,   November 09, 2016 

INT109 High Data Volumes in IoT and Big Data Scenarios with Messaging as a Service Lecture (1hr) 08:15 - 09:15 L13
INT603 Automated Performance Testing of SAP Process Orchestration CodeJam mini-editions (1hr) 09:30 - 10:30 SAP CodeJam Mini-Edition 2, Showfloor - Hall 8
INT106 Integration and Orchestration Overview and Outlook Lecture (1hr) 10:45 - 11:45 L5
INT211 Enhance Productivity for Java Development in SAP Process Orchestration Lecture (1hr) 13:15 - 14:15 L14
INT267 Use MQTT to Develop IoT integration Scenarios for Messaging as a Service Hands-On Workshop (2hr) 14:30 - 16:30 H15
TEC203 IoT Solution Architecture and Best Practices from SAP Lecture (1hr) 17:00 - 18:00 L1
INT108 Integration Best Practices for SAP S/4HANA Lecture (1hr) 18:15 - 19:15 L12








Thursday,   November 10, 2016 

INT263 Building an SAP Fiori App Using APIs from SAP API Management Hands-On Workshop (2hr) 08:30 - 10:30 H15
DEV107 Introduction to the SAP Web IDE for SAP HANA Lecture (1hr) 11:00 - 12:00 L12
DEV610 How to Develop Your First OData Service Using SAP Gateway CodeJam mini-editions (1hr) 12:00 - 13:00 SAP CodeJam Mini-Edition 1, Showfloor - Hall 8
ANP126 Machine Learning: Hype or Hit? Lecture (1hr) 14:15 - 15:15 L9
INT207 Integration Architectures and Mapping to Enterprise Integration Patterns Lecture (1hr) 15:30 - 16:30 L8
DEV212 Building an End-to-End SAP Fiori App Based on SAP S/4HANA and ABAP Lecture (2hr) 16:45 - 18:45 L1

 
4 Comments
Labels in this area