cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

PO Print going in Spool

Former Member
0 Kudos
399

hi all,

I am trying to order PO and output option i have given as print. Its creating a Spool request properly, but the problem is its not going for the print directly.

Shall I need to do something extra to get print from the ITS level or do i need to schedule some job.

I have assign local printer to WF-BATCH user. and have set Print immediately option also.

any Idea?

Thanks,

Smita

Accepted Solutions (0)

Answers (4)

Answers (4)

Former Member
0 Kudos

Hi Smita,

Can you tell me how did you resolve this problem, I got same type of problem. In my case spool is generating proprely and going in a status of waiting. If I try to print from SP01 then it prints, but not automatically.

Can you help me please, if you resolved the same. Its urgent.

Rgds,

Sagun Desai

Former Member
0 Kudos

Hi

Which SRM version are you using ?

<u>Seems like some configuartion settings are missing in the system or this might be due to some OSS note missing in the system.</u>

<b>Please try these SAP OSS notes -></b>

<u>Note 987492 - Bug on Spool Mgt when archive mode is "Print & Archive"

457497 - FAQ: Message processing in purchasing

308546 - No authorization check when printing purch. docs

Note 444916 - Consulting: Authorization for spool display of messages

Note 564826 EBP: Customizing for the output of EBP documents

Note 637398 3.0-4.0: Archiving purchase order documents during output

Note 351492 - Setting up frontend printing as of Release 4.6B</u>

Regards

- Atul

Former Member
0 Kudos

HI Smita,

Did you solve this problem? . i do have same issue . i wanted to print my smart form to local printer in ITS . I am unable to see Front end printer in Print dialog when i pass output Device as LOCL. Basis says every thing is configured.

i was able to see in SP01 spool and able to print there but not from ITS .

Could you tell me how you resolved this .I appreciate your help ..

Thanks

Former Member
0 Kudos

Did you resolve this?

Former Member
0 Kudos

Just to add I am able to take print from the Output Controller : spool request (SP01)