cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Profile pics are broken in the Community

maheshpalavalli
Active Contributor
191

Hello Team,

Profile Images are not loaded in the community links(activity, blogs, answers ..,), not any major issue but it's very distracting.. ref. screenshot below, .

ERROR_CERT_DATE_INVALID in the console log.

Thanks,

Mahesh

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

tamira
Advisor
Advisor

Hi,

The certificate and the issue is fixed now.
Best regards,

Gabi

Answers (4)

Answers (4)

former_member186338
Active Contributor

Looks like resolved!

kaus19d
Active Contributor

Hi maheshkumar.palavalli,

I see that for me its coming now like before, although the certificate is not fixed in avatars.services.sap.com

Thanks,

Kaushik

maheshpalavalli
Active Contributor
0 Kudos

Still not working for me..

kaus19d
Active Contributor
0 Kudos

Hi maheshkumar.palavalli,

so, were you able to check in chrome. maybe you can try with the browser refresh button after opening the page if you are getting it. Not sure if you need to log-out & relogin & check

Thanks,

Kaushik

maheshpalavalli
Active Contributor
0 Kudos

Done all that initially itself and again now, still the same issue 😞

MortenWittrock
Active Contributor

Hi Mahesh

It seems like the certificate for the domain avatars.services.sap.com, where the pictures are hosted, has expired. I would expect this to be resolved very quickly.

Regards,

Morten

S_Sriram
Active Contributor

Hi Mahesh.

Since the today is Sunday, it may be server maintenance day.

Regards

Sriram