cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can't change memberset for additional data expansion

Former Member
0 Kudos
48

Hi All

I am looking for some help from a reporting expert. I am currently writing a report with two data expansions. The first expansion works fine the second one does not seem to respond to the memberset parameter I am setting.

I have the Time dimension expanded in the columns and my current view is set to look at 2012.TOTAL. The memberset I am using is BAS which should expand to show 2012.P01, 2012.P02, 2012.P03, 2012.P04, etc. Whilst this is the case on the first data expansion the second one behavious differently. If I select BAS as the memberset then second data expansion shows 2012.P01, 2012.P01, 2012.P01, 2012.P01 and so on...

I've attached a copy of the blank report to this discussion to help illustrate the problem.

Appreciate the help if anyone can assist.

Kind Regards,

Jamie

Accepted Solutions (0)

Answers (1)

Answers (1)

Former Member
0 Kudos

Hi Jamie,

You have two COL expansions, in the first you use a pipe (|), in the second you don't. Have you tried to use a pipe in both?

The first COL expansion is Q0F|SELF, the second BAS,SELF. Maybe try Q0F|SELF and BAS,SELF|BAS,SELF.

Regards

Former Member
0 Kudos

Hi Arnold

I have manages to figure it out...or workaround the issue.

I have created another EVDRE expansion within the same worksheet. This allowed me to perform two different queries in parallel.

Thanks for your suggestions.

Kind Regards,

Jamie