cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP TechDemo 1.0 available in VB .Net

Former Member
0 Kudos

FYI

/people/lutz.morrien3/blog/2004/10/04/sap-business-one-techdemo-10-available

Lutz Morrien

Accepted Solutions (0)

Answers (3)

Answers (3)

former_member184566
Active Contributor
0 Kudos

Hi, please can someone supply a link that works for this.

Former Member
0 Kudos

Hi Louis,

You have it in this page under DownloadsCode SampleSap Business One.

But some remarks should be said about that project.

1- It was released for 6.5 version, so it´s possible that there would be some mistakes.

2- For some reasons Lutz couldnt go on with the development. And you wont find any support about it.

3- Almost is an old project, it is still a good example of how to structure SBO AddOns.

Regards,

Ibai Peñ

Former Member
0 Kudos

I'm currently working on this sample, to make it available for the 2005 version and by adding the new samples.

I'll give it to the SDN community before the Techsummit in december

Sébastien

Message was edited by: Sébastien Danober

Former Member
0 Kudos

Hi,

i´m working with

Microsoft Visual Basic .NET Version 7.1.3088

Lutz or Sebastien do you know why this isn´t working?

I use SBO 2004 A

Thanks,

Teixeira

Message was edited by: Helder Filipe Teixeira

Former Member
0 Kudos

This is what fixed "a" problem for me:

Replace in file SboTechDemoAddon.vb the line

oTechDemoRoot = .Menus.Item(4).SubMenus.Add(strTechDemoRootMenu, m_Name, SAPbouiCOM.BoMenuType.mt_POPUP, 15)

--> Note the ref to menu number 4 absolute

with

oTechDemoRoot = .Menus.Item("43520").SubMenus.Add(strTechDemoRootMenu, m_Name, SAPbouiCOM.BoMenuType.mt_POPUP, 15)

--> reference by menu id string

Probably change this at more places in the program, but this might give you the menus...

Former Member
0 Kudos

the problem is about the menu.

the TechDemo 1.0 was designed for the 6.5 version.

The menu creation has been change so that's why you may have trouble.

Sebastien

Former Member
0 Kudos

Hi Lutz,

Have you used vb.net 2.0 with your add on yet?

Regards,

Corbin

Former Member
0 Kudos

Hi, i have download the TechDemo, i open it with the VB.NET, until here all ok.

In SBO, appears a window saying that there is a new add-on, no error occurs and nothing appends more. When i make ALT+TAB i can select a window that is a small grey window that doesn´t do nothing. How to put this addon working?

Thanks,

Teixeira