cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

SAP system hang when start the addon.

mat_mat
Active Participant
0 Kudos

Dear Expert,

I just upgrade one of the SAP B1 server from 2007A to SAP B1 8.8 PL15, everything going smooth both server and clients.

Except one client (new laptop with Win 7 Pro x86), this laptop fail to start the addon.

Others clients with same specs Win 7 Pro have no problem to start addon.

Addon started manually.

After click start button for that addon, the system hang. If without the addon system working fine.

If anyone have ideas to check much appreciate and thanks in advance.

Regards,

Mat

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

kvbalakumar
Active Contributor
0 Kudos

Hi Mat,

1.Log in through administrator user in Laptop.

2. Uninstall all add-ons (Edit the AddonLocalRegistration.sbo file)

3. Close all SAP windows within the Laptop.

4. Now right click the SAP icon --> Run as administrator (even you logged in as administrator!)

5. Now add-ons will install and work properly.

Regards,

Bala

mat_mat
Active Participant
0 Kudos

Hi Bala,

Thanks for your fast reply.

All steps done before, except "right click and run as administrator".

I will try and revert the result soon.

Thanks again for your reply.

Regards,

Mat

mat_mat
Active Participant
0 Kudos

Hi Bala,

I did try your steps, but no luck. System still hang when start the addon.

But, I can start SAP addon , example i try Screen Painter, and can start successfully. Only our addon cannot start.

I'm not suspect our addon because others client working smooth, even the server also working fine.

I did re-install DIAPI, even re-install SAP client a few time, but still fail to start addon (delete SAP client folder before install).

Any one face this problem?

Regards,

mat

Edited by: Mat Mat on Apr 21, 2011 10:43 AM

mat_mat
Active Participant
0 Kudos

Dear Bala,

Thank you very much for your time.

I did solved the problem by installing DIAPI 2007.

I'm not sure this is the correct solution, but its work, now can start the addon already.

Thanks again.

Regards,

Mat

Answers (1)

Answers (1)

mat_mat
Active Participant
0 Kudos

Problem solved.