cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Not able to create delivery for STO

Former Member
0 Kudos

Hi

I created an STO (me21n) amd getting the shipping tab good.

Now to create a delivery (VL10B), it does show my STO there but when I select it and do "background" nothing happens. The log button doesnt show up, the delivery does not get created, nor does it show any error. Nothing at all.

Also, while creating the STO I got a warning "0 gals are available on the desired date". No matter what date I give, even though I have enough stock in my plant/sloc.

What do I do? Please help

Edited by: Vikas Luthra on May 19, 2008 11:55 PM

Accepted Solutions (1)

Accepted Solutions (1)

Former Member
0 Kudos

you have done STO. then afterwards the process is

1. goto VL10B and dont change the date, then give the STO number in "Purchase Orders" tab and then click on execute button.

2. then select the line item and click on Background.

3. then line items will come in green colour and in yellow colour.

4. select the green line item click the " log delivery item"

5. finally click on "documents"

then the system will give the outbound delivery.

after that remaining process is same

Regards,

Archit

Answers (2)

Answers (2)

Former Member
0 Kudos

Just see the Delivery schedule tab(Commmited qty is there or not) in the item detail of the STO and also check the date of delivery creation date in the shipping tab.

Del creation date in VL10B shouls be same as in the STO shipping tab.

former_member218067
Active Contributor
0 Kudos

Hi,

There after u press background button just press Truck button it will get created

BR

Diwakar

Former Member
0 Kudos

Yeah...I tried that, nothing happens. Any other ideas?

Vikas

former_member218067
Active Contributor
0 Kudos

have you activated any availability check? Please check there is a storage location in PO and the stock for delivery is available in sloc

BR

Diwakar

Former Member
0 Kudos

I am not sure of availability check, but when I created the STO, it said "Availability Check carried out", only then it gave the warning "0 GALS available on desired date". Also i rechecked the storage location in my PO and stock. they are correct.

Thanks for your replies....please let me know if you have nay other ideas.